Välkommen till oss på Hemdal familjeläkarmottagning!
Här arbetar medicinska sekreterare, sjuksköterskor och undersköterskor. Utöver våra allmänspecialister har vi även läkare under utbildning, såväl ST- som AT-läkare.
Välkommen till oss på Hemdal familjeläkarmottagning!
Vi har endast tidsbokad mottagning. Ring oss för att boka tid. Du får då tala med erfaren distriktssköterska/sjuksköterska som gör en medicinsk bedömning och prioritering utifrån din beskrivning av dina symtom.
Hos oss kan du få hjälp med bedömningar och råd vid olika sjukdomstillstånd samt om hälsa och livsstil.
Vi gör också omläggningar och tar bort stygn, ger injektioner och vaccinationer samt utför blodtrycks- och diabeteskontroller.
Vi ger även råd vid inkontinensbesvär och har en astma/KOL-mottagning.
Är du 85 år och äldre kan du kontakta vår äldremottagning på telefonnummer 021-17 47 90. Vi har telefontid vardagar mellan klockan 09:15 och 11:00. Du får då prata med en av våra två vårdsamordnare.
Hemdal Familjeläkarmottagning får beröm för sin trevliga och professionella personal som ibland kan erbjuda snabb vård. Flera patienter uppskattar även den kunniga personalen. Å andra sidan finns det återkommande klagomål på svårigheter att få tider och hög personalomsättning, vilket leder till varierande vårdkvalitet och kommunikationsproblem. Ofta möter patienter olika läkare vid varje besök, vilket vissa finner frustrerande.
Trevlig personal
Svårt att få tid
Dålig kommunikation
Snabb läkartid
Kunnig personal
Hög personalomsättning
Ofta olika läkare vid besök
N/A
*Sammanfattat från Google (27) & Hitta (1).
1.9
4.8
Katarina M.
19 apr, 2025
Jätte nöjd med allt . Trevligt personal och toppen läkare .