Mag- och tarmmottagning Skövde logo
Gastroenterolog

Mag- och tarmmottagning Skövde

NYA PATIENTAVGIFTER Vid medicinsk bedömning/sjukvårdsrådgivning via telefon eller digital kontakt tas en patientavgift ut. Aktuella avgifter finns på 1177.se/patientavgifter.

På Mag- och tarmmottagningen gör vi undersökningar på patienter som har ont eller besvär från magen, gallan eller bukspottkörteln. Undersökningarna genomför vi genom Gastroskopi, Coloskopi, Sigmoideumskopi och ERCP. På Mag- och tarmmottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Det är viktigt att du läser kallelsen noggrant då det krävs varierande förberedelse inför undersökningarna. Exempelvis fasta och laxering. När du kommer till sjukhuset anmäler du dig på medicinmottagningen. Därefter går du till Mag- och tarmmottagningens väntrum så ropar vi upp dig så fort som möjligt. Vi finns på Skaraborgs Sjukhus Skövde plan 3. Ovanför Entréhallen.

Informationen uppdaterades 09:31 - 5 jun, 2025

Endoskopiverksamhet, Medicinsk gastroenterologi och hepatologi

1 omdöme
Nisse a.
2 dec, 2021
Besök inte denna avdelning och Sjukhus. Skövde. Amatörläkare och de skiter i dig som patient.

Boka tid direkt