Vår ambition är att erbjuda dig vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande när du besöker vår vårdcentral. Hos oss är allt samlat under ett tak: vårdcentral, distriktssköterskor, diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning, laboratorium, vaccination m.m
Vi är en godkänd Astma-/KOL-mottagning. Läs mer om Astma-/KOL-mottagning i Region Stockholm. När vårdcentralen är stängd kan du få hjälp med enklare akuta ärenden av oss på Capio alla dagar, året runt, fram till klockan 22. Starta ditt besök hos Capio Go. Klistra in följande länk in din webläsare: https://capio.se/digitala-tjanster/capio-go/
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
75.5av 100
Helhetsbetyg 2024
±7.9 konfidensintervall
113 svar (39% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck74.2±8.2Medel 80.1
Emotionellt stöd71.6±10.1Medel 76.6
Delaktighet och involvering76.5±8.0Medel 79.8
Respekt och bemötande83.3±7.0Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering66.7±8.8Medel 72.6
Information och kunskap72.5±8.4Medel 76.5
Tillgänglighet78.6±7.6Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Frågor och svar
Vanliga frågor från patienter
Fråga ställd 09:19 - 2 juni, 2015
Om jag listar mig hos er får jag behålla den gynekolog jag har idag hos min närvarande husläkare på Capio vårdcentral Slussen? Eller har ni också en kvinnlig gynekolog?
Capio Vårdcentral Kungsholmen
svarar:
Hej!
Att ha en husläkare hos oss påverkar inte möjligheten att ha en separat gynekolog!
Fråga ställd 09:42 - 2 feb., 2015
Hej kan jag vaccinera mig mot Hepatit A och B hos er ?
Mvh Lena Messenger
Capio Vårdcentral Kungsholmen
svarar:
Hej!
Vi vaccinerar mot hepatit /gulsot a och b till både barn och vuxna.
Capio Vårdcentral Kungsholmen har fått blandade recensioner från sina patienter. Vissa uppskattar personalens trevliga bemötande och vårdens effektivitet, medan många andra har uttryckt missnöje över bristande återkoppling och svårigheter att få kontakt och vårdtider. Flera patienter upplever också kommunikationsproblem och oprofessionellt bemötande från personalens sida.