primary care

Capio Vårdcentral Rågsved

Du kan få rådgivning och hjälp direkt i vår chatt av sjuksköterska, psykolog, kurator eller läkare via Capio Vårdcentral Rågsved. Chatten är öppen dygnet runt och vi svarar dig mellan kl 08:00 och 15:00 alla helgfria vardagar. Om det behövs erbjuder vi videobesök för ordinarie patientavgift. https://capio.se/narsjukvard/stockholm/bandhagen-ragsved-vardcentral/ När vårdcentralen är stängd kan du...
Capio Vårdcentral Rågsved

När vårdcentralen är stängd kan du få hjälp med enklare akuta ärenden av oss på Capio alla dagar, året runt, fram till klockan 22:00. när vårdcentralen är stängd kan du få hjälp med enklare akuta ärenden via Capio Go alla dagar, året runt, fram till klockan 22:00. Starta ditt besök hos Capio Go. Klistra in följande länk i din webbläsare: https://capio.se/digitala-tjanster//capio-go/

Informationen uppdaterades 16:41 - 1 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Capio Vårdcentral Rågsved har fått i Nationella Patientenkäten.

Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Psykologverksamhet, barn och ungdom, Diabetesmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Tobaksavvänjning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Kuratorsverksamhet, Allmänmedicin, Psykologverksamhet, vuxna, Distriktssköterskeverksamhet, Vaccination mot covid-19, Vaccinationsverksamhet, Medicinsk fotvård

Recensioner av Capio Vårdcentral Rågsved visar stor missnöje med den vårdcentralens service. Flera klagomål handlar om personalens bristande kunskaper och otrevliga bemötande. Telefonkonsultation beskrivs ofta som negativ, med uttryckande av frustration över att personalen inte tar patientens bekymmer på allvar. Dock finns det också positiva upplevelser av sköterskor och läkare, särskilt vid möten med barn och där vårdgivarna visat empati och respekt.
Okunnig personal
Snabb kontakt vid frågor
Bra för små barn
Trevlig personal i chatt
N/A
*Sammanfattat från Google (28) & Hitta (1).