Västra Stockholmsvägen 11, Rimbo
Hos Husläkarna Rimbo får du tillgång till en komplett primärvård. Hit kan du vända dig med alla typer av åkommor som inte kräver akut sjukhusvård. Husläkarna här ger dig vård av hög kvalité med bra service i en lugn och trevlig miljö.
Läkarna på Doktor.se - Husläkarna Rimbo har stor kunskap såväl som lång erfarenhet, och eftersträvar god patientkännedom och erbjuder kontinuitet. Du som patient ska känna dig trygg och säker, och alltid erbjudas möjligheten att träffa den läkare som känner dig och är påläst om dina journaler.
Det finns ett stort antal personalkategorier på vårdcentralen där kompetensnivån är hög. Vi kan därför stå till tjänst vid olika akuta och kroniska besvär, men även erbjuda rehabilitering och förebyggande vård. Några exempel på det Doktor.se - Rimbo Hälsocentral kan erbjuda är hjälp vid:
Hos Husläkarna Rimbo finns också en BVC-mottagning och äldremottagning.
Du kan enkelt lista dig hos oss genom att fylla i en blankett som finns att hämta på vår hemsida. Du kan sedan kan lämna in blanketten till oss på plats eller skicka per post. Du kan även logga in på Mina Vårdkontakter på 1177.se och anmäla dig. Samma tillvägagångssätt gäller hos våra andra enheter i Norrtälje kommun, Norrtälje Hälsocentral och Rimbo Hälsocentral.
Varmt välkommen att göra Doktor.se - Husläkarna Rimbo till din vårdcentral!
Informationen uppdaterades 14:02 - 22 aug, 2023
12 aug, 2016
Här slipper man stressade läkare, de tar sig tid att lyssna för mår man dåligt eller är rädd så behöver man tid på sig för att ta in det som sägs.