Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Hudiksvall Din hälsocentral

Om Hudiksvall Din hälsocentral

0650 - 920 08

Välkommen till Hudiksvall Din hälsocentral. Vi har en bred verksamhet med dagjour, familjeläkar- och distriktssköterskemottagning, psykosocialt team, fysioterapi, arbetsterapi, fotvård, barnavårdscentral med mera. Vi lovar råd på telefon samma dag och att du snabbt får träffa oss. Med telefon kan du enkelt boka och avboka besök, förnya recept eller få rådgivning hos oss. Du kan även nå oss via 1177 Vårdguidens e-tjänster. Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för dig som patient; från medicinsk kvalitet till bra öppettider och ett gott bemötande. Alla är välkomna att kontakta oss vid behov. Vår hälsocentral ger dig trygg vård när du behöver det.

Lista dig hos Hudiksvall Din hälsocentral

Du som bor i Gävle, Halland, Dalarna, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Norrbotten, Skåne, Örebro, Uppsala och Stockholms län kan göra ditt vårdval/hälsoval via 1177 Vårdguidens e-tjänst Mina vårdkontakter.

Ett andra alternativ är att lämna in en vårdvalsblankett till den vårdcentral du valt.

Valet av vårdcentral är personligt, därför behöver varje familjemedlem lista sig.

Läs mer om vårdval

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
0650 - 920 08 Växelnummer
026 - 15 40 00
Besöksadress
Kålhagsgatan 20, Hudiksvall - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Fredag 07:00 - 17:00
Öppettider
  • Måndag - Fredag 08:00 - 17:00
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?