1.83
(3)

Optalux Ögonklinik Östermalm AB

Karlavägen 60,,STOCKHOLM

ANNONS

Optalux Ögonklinik Östermalm AB

Optalux Ögonklinik är en specialistmottagning för ögonsjukdomar med uppdrag från Stockholms läns landsting. Undersökning på ögonmottagningen bokas enklast med egenanmälan utan remiss via www.optalux.se/ogonmottagning Det går även bra att ringa oss för tidsbokning. Ingen drop-in. Patientavgift enligt landstingstaxa. Frikort gäller. Ögonlaser för att slippa glasögon och kontaktlinser utförs privat. För mer information besök www.optalux.se

Informationen uppdaterades 09:34 - 28 okt, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Snittbetyg

1.83 / 5

Baserat på 3 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

17 nov, 2020 Birjer L. skrev:

Går inte att mejla. Korta telefontider för fakturor och annat.

Lokal och hygien
Tillgänglighet
Vårdkvalitet
Information

10 nov, 2020 Marie J. skrev:

Jättetrånga lokaler och bristande hygien, dåligt bemötande av personalen. Mentalt frånvarande läkare som varken introducerade sig vid besöket eller lyssnade på mig när jag försökte förklara mina symptom. Undersökning tog max någon minut, läkaren bokade snabbt ett återbesök utan att jag behövde det. Jag fick en känsla av att läkaren var mest intresserad av att få mig tillbaka till mottagningen, helt oseriöst. Optalux Ögonklinik är inget annat än en ögonmottagning på en fin adress. Anlita inte dem!

Information
Lokal och hygien
Tillgänglighet
Vårdkvalitet

18 okt, 2020 Per L. skrev:

Bristande hantering av distansering från personalens sida med tanke på COVID-19. Lokalerna är ganska trånga. Läkarens undersökning skedde på några decimeters avstånd utan munskydd, visir eller annan barriär. Jag kunde känna lukten av läkarens andedräkt under undersökningen. Undersökningen gick mycket snabbt. Läkaren introducerade sig inte vid besöket, gav generellt ett ointresserat intryck, och var inte intresserad av att bjuda på några medicinska förklaringar eller anvisningar.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 12:00
Måndag - Fredag : 13:00 - 16:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:30
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.