• Sök

  Sök

 • Jämför

  Jämför

 • Boka

  Boka

  Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Hormonelle Läkarmottagning

Logo Hormonelle Läkarmottagning

Östermalm, Stockholm

Varmt välkommen till Hormonelle - Läkarmottagningen som skapar naturlig hormonell balans för kvinnor och män!

Hormonelle är vi specialiserade på kvinnor och mäns hälsa och välbefinnande med fokus på naturlig hormonell balans. Hormoner i obalans orsakar mycket onödigt lidande för många kvinnor och män i alla åldrar.

På Hormonelle kan vi hjälpa både kvinnor och män med olika besvär.

Lider du av återkommande trötthet? Läs om faktorerna som kan ligga bakom och boka en tid hos här!

Första besöket

När du bokat en tid hos Hormonelle får du ett frågeformulär där du fyller i tidigare sjukdomar, åkommor och symtom, dvs en hälsodeklaration. Den tar du sedan med dig till ditt första läkarbesök hos oss.

Vid besöket för vi ett samtal om dig och går igenom dina svar. Utifrån noggrann utvärdering baserat på hälsodeklarationen fastställer vi sedan var dina obalanser ligger. Det kan vara mag-tarmkanalen, binjurarna, sköldkörteln eller seretoninnivåerna som är påverkade, eller att du lider av klimakteriebesvär.

Baserat på utfallet upprättar vi en individuell behandlingsplan för de kommande 6-9 månaderna, där du får tillskott som gör att obalansen blir till balans. Målet är du ska hitta tillbaka till ditt normaltillstånd orsakat av hormoner och signalsubstanser.

Funktionella tester för att hitta obalanser

Hormonelle erbjuder funktionella tester via Scandinavian Diagnostics (SCDI) för att förstå ohälsa och obalanser i kroppen. Det kan exempelvis vara test för salivkortisol, östrogen, testosteron och borrelia.

Den som söker sjukvård via landstinget blir sällan botad då orsaken till ohälsa ofta förblir okänd eftersom funktionella tester inte utförs inom den svenska sjukvården. Oftast är alternativet ett blodprov hos husläkare, vårdcentral eller specialist, som sedan ger förslag på läkemedel utifrån FASS. Problemet är att de ger läkemedel för att behandla symtomen istället för att behandla orsaken.

På Hormonelle behandlar vi orsaken till dina obalanser, inte symtomen. Vi hjälper dig att gå från ohälsa till hälsa, från sjuk till frisk, för resten av livet.

Söker du dig till oss på Hormonelle gör du ett medvetet val att det är orsaken till dina problem som behandlas och inte symtomen. Vi arbetar tvärtemot hur den traditionella sjukvården gör idag.

Vi samarbetar med Mia Lundin

Hormonelle har ett nära samarbete med Mia Lundin som är barnmorska med specialistutbildning inom gynekologi. Hon har arbetat med kvinnor och naturliga hormoner i USA i 25 år och skrivit boken "Kaos i kvinnohjärnan".

Hormonelle är en privat läkarmottagning. För ytterligare information, tidsbokning och priser, vänligen mejla oss på info@hormonelle.se.

Informationen uppdaterades 07 juli 2016 av Vården.se

Kontaktuppgifter

Telefon

Visa telefonnummer

Besöksadress

Nybrogatan 71, Stockholm - Visa på karta

Webbplats

Behandlingar hos Hormonelle Läkarmottagning

 • Trötthet

  Pris efter konsultation

  Känner du dig inte utvilad när du vaknar varje morgon? Saknar du energi? Att vara trött och känna sig orkeslös är mycket jobbigt i längde... Läs mer

 • Stress

  Pris efter konsultation

  Har du svårt att koppla av och varva ner? Stress är något som vi alla upplever någon gång i livet. Ibland är det kopplat till vissa varda... Läs mer

 • Sömnbesvär

  Pris efter konsultation

  Har du svårt att somna? Vaknar du ofta under natten? Idag ses att lida av sömnsvårigheter som väldigt vanligt. Vad som orsakar problem me... Läs mer

 • Nedstämdhet

  Pris efter konsultation

  Känner du dig orkeslös eller att du saknar energi? Om du känner dig nedstämd under en längre tid, har svårt att sova och koncentrera dig ... Läs mer

 • Viktuppgång

  Pris efter konsultation

  Har du gått upp mycket i vikt på kort tid? Om du har upplevt en viktökning och inte kan se något klar anledning så kan det vara bra att k... Läs mer

 • Klimakterierelaterad problematik

  Pris efter konsultation

  Lider du av vallningar? Får du ofta humörsvängningar? Sover du dåligt och svettas mycket? Det som händer under klimakteriet är att kvinna... Läs mer

Våra medarbetare

 • Dr. Sverker Hybbinette

  Leg. läkare och VD samt grundare av Hormonelle

  Har en fil. kand. i biokemi och med lic-examen samt mångårig erfarenhet av kvinnor med hormonella problem.

 • Docent Rune Eliasson

  Leg. läkare och verksamhetschef

  Inriktning på reporoduktionsfysiologi

Karta - Nybrogatan 71, Stockholm

.

Omdömen

Snittbetyg på omdömen

0,0

Baserat på 0 omdömen

Lämna omdöme
 • Vårdkvalitet
 • Tillgänglighet
 • Lokal och hygien
 • Information

Frågor

 • Fråga ställd 07:46 14 okt 2017

  Jag undrar lite över priset på ett nybesök, ingår de tester som ev behöver göras i det priset?

  Hormonelle Läkarmottagning svarar:

  Hej Lisa!

  Tack för din fråga. Du får gärna ringa mig. Du når mig på 08-850000 eller mail:info@hormonelle.se
  Med vänlig hälsning,
  Sverker Hybbinette Leg läkare
  VD Hormonelle Läkarmottagning


 • Fråga ställd 17:35 27 jun 2017

  Hrj, kan man konsultera er via Skype fl. dyl. också ifall man bor en bit från Stockholm. Går det att få remiss till er från sitt landsting och slippa stå för kostnaderna själv? Om ni säger vilka prover man ska ta så kanske man kan göra det på hemorten! Mvh Erika

  Hormonelle Läkarmottagning svarar:

  Hej Erika!

  Du måste komma till oss för läkarbedömning och behandling. Vi ha mottagning i Arboga och Stockholm. Du kan läsa mer på Hormonelle.se och jag rekommenderar dig att läsa Mia Lundins bok: "Kaos i kvinnohjärnan"
  Skicka e-post till info@hormonelle.se. Uppge namn, personnummer,och telefonnummer. Du kan också nå oss på 08-850000.
  Med vänlig hälsning,
  Sverker Hybbinette leg läkare biokemist
  VD Verksamhetschef


 • Fråga ställd 11:26 21 jun 2016

  Hej jag skulle veta vilka tider har ni ,pris för konsultation MM.MVH Cristina M Martinez

  Hormonelle Läkarmottagning svarar:

  Hej!
  Kostnaden per besök är 2500 kr. De första två besöken tar längre tid, cirka en timme och kostar vardera 3200 kr. I priset ingår inte kosttillskott, blodprov eller tester.

  Full avgift debiteras om återbud lämnas senare än fyra helgfria dagar före bokat besök. Vår verksamhet bedrivs utan avtal med Landstinget.

  Är du intresserad att boka en tid för besök eller provtagning maila info@hormonelle.se och uppge namn, personnummer, adress och telefonnummer. Vi kontaktar dig."

  Med vänlig hälsning, Sverker


SÖK

Senast tillagda vårdgivare