Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Rehabiliteringsmedicinavdelning

Om Rehabiliteringsmedicinavdelning

026 - 27 84 47

Avdelning 70 är Rehabiliteringsmedicins vårdavdelning och ligger på Sandvikens sjukhus. Målgruppen är personer med traumatisk hjärnskada, stroke, ryggmärgsskada, neurologiska sjukdomar och multitrauma som är i behov av omfattande rehabiliteringsinsatser Omvårdnadsbehovet varierar, från totalt hjälpbehov till insatser av stödjande karaktär för att klara vardagsaktiviteter, familjeliv, fritidsaktiviteter och delaktighet i samhället. $I anslutning till avdelningen finns ändamålsenliga träningslokaler och anpassad utomhus miljö nära naturen. Vi har också tillgång till bassäng, träningslägenhet, datarum och trädgård. Viss del av träningen förläggs även ute i samhället.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Fakta

Telefon
026 - 27 84 47 Växelnummer
026 - 15 40 00
Besöksadress
Lasarettsleden 4,811 60 Sandviken - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Ej angivet
Remisskrav
Remiss krävs.
Driftsform
Landsting/Region
Webbplats
Kategorier
Medicinsk rehabilitering

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?