Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Avdelning 16, Göteborg

Om Avdelning 16, Göteborg

031 - 342 10 16

På avdelning 16 omhändertas patienter i behov av ryggkirurgi och ortopedisk tumörkirurgi samt traumakirurgi efter olycksfall. Upptagningsområdet är Västra Götalandsregionen, övriga landet samt stundtals andra länder. Specialiseringen är hög vilket innebär att många av våra diagnoser är sällsynta och kan kräva avancerad kirurgisk behandling. Vårdtiderna varierar från någon dag till flera månader. På avdelningen vårdas vuxna såväl som barn. Då avdelningen tar emot patienter akut kan behov av patientomflyttningar uppstå för att vi skall kunna rymma alla i behov av vår hjälp. Har Du som patient eller anhörig tankar och funderingar inför Din vistelse hos oss, tveka inte att ringa så svarar vi efter bästa förmåga på dina frågor. Använd handsprit före och efter besök hos oss. Välkommen önskar personalen på avdelning 16!

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

Fakta

Telefon
031 - 342 10 16 Växelnummer
031 - 342 10 00
Besöksadress
Blå stråket 5, 413 46, Göteborg, Målpunkt D, plan 9, Sahlgrenska sjukhuset - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Söndag 10:00 - 12:00
  • Måndag - Söndag 14:00 - 07:00
Öppettider
  • Måndag - Söndag Dygnet runt
Besökstider för anhöriga
  • Måndag 14:00 - 19:00
Besöksregler
Du alltid välkommen att besöka Din släkting eller vän. Tänk dock på att visa hänsyn mot de som är nyopererade och är i behov av lugn och ro. Begränsa antalet besökande helst till ett par åt gången. Använd handsprit före och efter besök hos oss.
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Avdelning 16, Göteborg
Snittbetyg på omdömen

5,0
Baserat på 1 omdöme
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

23:31 - 31 aug, 2013 skrev:

Världens bästa avdelning med världens bästa personal som fick mig att må bra trots en tuff vecka med ryggsmärtor efter en omfattande ryggoperation.

Rekommenderar

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?