Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Folktandvården Älvsbyn

Om Folktandvården Älvsbyn

0929 - 168 80

Våra duktiga tandvårdsteam hjälper vuxna och barn med allt från undersökningar till mer komplicerad tandvård. $Vi har ett nära samarbete med länets specialister inom tandlossningssjukdomar, besvär från käkleder och tuggmuskler, rotbehandlingar, ersättning av tandförluster, barntandvård, tandreglering, tandkirurgi och röntgen. $En frisk mun i alla åldrar, är vår vision.Hos oss kan du även teckna Frisktandvård som är ett avtal mellan dig och Folktandvården där målet är att vi tillsammans jobbar för att hålla dina tänder starka och friska. $Kontakta oss gärna så får du veta mer om Frisktandvård eller besök vår sida på internet www.norrbotten.se/frisktandvårdVälkomna till oss!

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
0929 - 168 80 Växelnummer
0929 - 168 80
Besöksadress
Skolgatan 21, 942 31 Älvsbyn - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Torsdag 07:40 - 16:00
  • Fredag 07:40 - 11:50
Öppettider
  • Måndag - Tisdag 07:00 - 16:20
  • Onsdag - Torsdag 07:00 - 16:10
  • Fredag 07:10 - 12:00
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?