Uppdaterad 250624 VACCINATION Välkommen att vaccinera dig mot TBE, pneumokocker, kikhosta och mässling/påssjuka/röda hund (MPR) hos oss. Boka din tid här på sidan. För övriga vaccinationer, vv. ring oss. Är du inte listad hos oss? Ingen fara, vi hjälper dig med detta i samband med ditt besök. AVVIKANDE ÖPPETTIDER I SOMMAR Ej kvällsöppet v. 25-35. Dag före röd dag har vi provtagning endast klockan 8-10. ÄLDRETELEFON för dig som är 80 år och äldre. Välkommen att ringa till oss på telefon 0722-054893 måndag-fredag kl 7.30-11.30. HEMBESÖK AV LÄKARE Våra mobila läkare kan besöka dig som är äldre hemma om du inte kan ta dig till vårdcentralen. HOS OSS FÅR DU EN FAST LÄKARE. Välkommen att lista dig. BEDÖMNING AV HUDFÖRÄNDRINGAR Välkommen att boka tid här på sidan eller ring oss. DIETISTMOTTAGNING Klicka på Kontakt med dietist här på sidan eller ring 031-7427317 mån-tor kl 9.00-10.00 NYA PATIENTAVGIFTER i Västra Götalandsregionen. Aktuella avgifter finns på 1177.se/patientavgifter
Informationen uppdaterades 08:54 - 24 jun, 2025
Här kan du se omdömen som Närhälsan Backa vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.
Om Nationella PatientenkätenLänets snitt: 82.6%