Här på Krontandläkarna i Kungsbacka strax intill Göteborg är alla välkomna - vi erbjuder tandvård för hela familjen och vi har stor erfarenhet av att jobba med barn. Vi erbjuder kostnadsfri tandvård till barn och ungdomar till och med det år man fyller 19 år.
Vi utför all sorts tandvård, från akut till estetisk tandvård. Vi samarbetar också med en tandkirurg vilket möjligör att vi kan erbjuda implantatbehandling här på mottagningen.
Är du tandvårdsrädd? Var inte orolig, vi har stor vana vid detta och kommer göra allt vi kan för att du ska känna dig bekväm och trygg i behandlingen.
Mottagningen har funnits här i Kungsbacka ända sedan 1957, mellan 1999 och 2021 har den drivits av tandläkarna Viveca Hansson Gidlund och Magnus Groop. Från 2021 drivs tandläkarmottagningen av Viveca Hansson Gidlund och Emma Anderberg, som arbetat som tandläkare i Kungsbacka under många år.
Mottagningen ligger central i Kungsbacka med goda kommunikationer. Krontandläkarna tillhör Praktikertjänst och är anslutna till Försäkringskassan.
Varmt välkommen till Krontandläkarna i Kungsbacka!
Informationen uppdaterades 14:06 - 5 jun, 2025
Leg. tandläkare