Är du vår Presales Coordinator?

Just nu söker vi förstärkning till vårt härliga säljteam på Vården.se. Vill du vara med på en snabb och spännande startup-resa med ett företag som har en viktig roll för samhället?

Vården.se gör det enklare att boka vård online

Vården.se är ett mycket snabbt växande e-hälsoföretag som matchar patienter med olika vårdgivare över hela landet. Sedan 2012 har vi samlat Sveriges legitimerade vårdgivare inom sjukvård och hälsa för att göra det lättare för patienter att söka, jämföra och boka den vård som passar dem bäst. Idag är vi Sveriges största samlingsplats med över 18 000 vårdgivare och 450 000 besök i månaden. Vi växer så det knakar och behöver nu dig i vårt team för att fortsätta vår resa. Vi är ett tajt team på 20 personer med kontor på Östermalm i Stockholm. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön, en familjär företagskultur och en startup-resa utan begränsningar. 

Drivs du av att skapa kontakter och relationer med kunder? Motiveras du av att se resultat och är inte rädd för att lyfta luren och arbeta under högt tempo? Här får du chansen att axla en viktig roll där du skapar förutsättningar och stort värde för bolaget med goda utvecklingsmöjligheter! 

Din roll som Presales Coordinator

Som Presales Coordinator ska du skapa leads bland de över 18 000 vårdgivare i Sverige, som sedan ska gå över till att bli långvariga kunder hos oss. Din huvudsakliga uppgift handlar om att kontakta företag via telefon och LinkedIn Sales Navigator för att boka in möten. Dina huvudsakliga uppgifter är:

  • Arbeta med kartläggning av kunder och företag, dvs prospektering
  • Kontakta företag för att boka möten och arbeta med säljadministration
  • Vid tillfällen delta i kundmöten
  • Vara med och utveckla rollen som Presales Coordinator

Vi ser gärna att du har en gymnasieexamen, ett stort driv och vilja i att göra affärer, med goda kunskaper i både svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av HubSpot eller andra CRM-verktyg.

Låter det som en perfect match?

Skicka in din ansökan redan idag!

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna och vi ber dig därför motivera ditt intresse samt varför du är rätt person för tjänsten.

Mejla in ditt CV och ett kort personligt brev till jobb@varden.se.

Märk mejlet med “Ansökan Presales Coordinator”. Intervjuer sker löpande.

Vår strävan är att bli Sveriges ledande företag inom digital försäljning och vi arbetar med de senaste verktygen allt för att öka effektiviteten och kreativiteten inom försäljning. Vi drivs av nyfikenhet och strävar alltid efter förbättring.

Välkommen till Vården.se!

Senast uppdaterad: 17 mars 2021