karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
99+
2
Specialistområden
Andra funktioner
0

Vårdcentral i Laholm

På vården.se kan du jämföra 14 Vårdcentraler i Laholm. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
136 mottagningar i närheten av Laholm
primary care
Öppet idag till 16:30
primary care
Öppet idag till 16:00
primary care
Öppet idag till 16:00
primary care
(9)
Öppet idag till 16:45

Vad har vårdcentraler i Laholm för snittbetyg?

I Laholm ligger snittbetyget för vårdcentraler på 4.31, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din vårdcentral? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och vårdcentraler i Laholm.

Vilken vårdcentral är bäst i Laholm?

Att välja vilken vårdcentral i Laholm du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra vårdcentraler baserat på vad deras patienter faktiskt tycker. Vi utgår ifrån betyg som patienterna själva satt och Nationella patientenkäten.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De vårdcentraler med bästa snittbetyg i Laholm på Vården.se är:

Så tycker patienter om vårdcentraler i Laholm

 • Kanon blir alltid vänligt bemött. Framförallt att doktorerna lyssnar och tar åt sig när man är sjuk. Och den fantastiska sjukgymnastik där finns får verkligen hjälp. Bara massor +. Inga problem ringa dit heller oftast ringer dom tillbaka på utsatt tid. Enda jag saknar är en vattenautomat ute i receptionen.

  – Roger H. Lagaholmskliniken, Laholm

 • Tack dr Ribbenblad o distr sköt Christina K för all hjälp o vänlighet

  – Alden H. Vårdcentralen Centrum Laholm

 • bra

  – kristian j. Lagaholmskliniken, Laholm

 • Det bästa lyftet är personal och lokaler. Gunnar har verkligen lyckats med flytten. Bugar djupt.

  – Malin Lagaholmskliniken, Laholm

 • Verkar stressigt för sjuksköterskorna att både sköta patienter svara i telefon o ta prover samtidigt. Låt receptionen boka tider på ett annat telenr. tex. Vill ni boka tid tryck 1 Prata med en Sjuksköterska tryck 2

  – Mikael Lagaholmskliniken, Laholm

Vilka vårdcentraler i Laholm har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa vårdcentraler:

Vårdcentralen är dit du i första hand ska vända dig om du blivit sjuk eller upplever symtom som inte är akuta. Det finns över 1500 vårdcentraler i Sverige idag och du har rätt att söka vård på vilken vårdcentral du vill. Vanliga besvär som du kan få hjälp med på vårdcentralen är till exempel

 • högt blodtryck
 • astma
 • allergi
 • infektioner
 • nedstämdhet
 • ångest
 • hudproblem.

Vilka jobbar på vårdcentralen?

På vårdcentralen jobbar läkare som är specialiserade inom allmänmedicin. För det mesta får du träffa en läkare när du kommer till vårdcentralen, men beroende på vad du har för besvär kan du ibland få hjälp av en sjuksköterska eller distriktssköterska. På många vårdcentraler jobbar också fysioterapeuter, arbetsterapeuteter, kuratorer och psykologer.

Du kan lista dig på en vårdcentral

Om du vill kan du välja en vårdcentral där du får din huvudsakliga vård. Det kallas för att lista sig. När du listar dig registreras du på den vårdcentral som du valt och får ofta en specifik läkare som du träffar varje gång du går dit. Det brukar kallas för att du har en husläkare.

Du kan när som helst byta vårdcentral om du inte är nöjd. Det gör du helt enkelt genom att lista dig på den vårdcentral som du vill byta till.

Vad kostar det att gå till vårdcentralen?

Hur mycket det kostar att besöka vårdcentralen varierar mellan olika regioner. Det kan också bero på hur gammal du är och vilket typ av besök du gör. Det finns en gräns för hur mycket du behöver betala för vården per år, så om du behöver mycket vård kan du få ett frikort. Det talar om att du inte behöver betala för din vård i ett år från det att du fått kortet.

Så gör du för att kontakta din vårdcentral

Det kan variera mellan olika vårdcentraler hur du enklast kommer i kontakt med dem. Ofta finns det möjlighet att både boka tid och lista sig online. På vissa vårdcentraler går det endast att boka tid via telefon. Du hittar kontaktuppgifter till respektive vårdcentral i listan ovan.