karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0

Vaccinationsmottagning i Simrishamn

På vården.se kan du jämföra 6 Vaccinationsmottagningar i Simrishamn. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
12 mottagningar i närheten av Simrishamn

Vad har vaccinationsmottagningar i Simrishamn för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på vaccinationsmottagning i Simrishamn. Lämna gärna ett omdöme om just din vaccinationsmottagning i Simrishamn så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken vaccinationsmottagningar är bäst i Simrishamn?

Eftersom det inte finns några omdömen på vaccinationsmottagningar i Simrishamn idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken vaccinationsmottagningar som passar bäst för just dig.

Vilka vaccinationsmottagningar i Simrishamn har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga vaccinationsmottagningar i Simrishamn som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en vaccinationsmottagning på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en vaccinationsmottagning?

En vaccinationsmottagning är en mottagning som är specialiserad på vaccinationer. Till en sådan kan du gå för att vaccinera dig mot olika sjukdomar, så att du får ett bra skydd i din vardag. 

Vad kan man vaccinera sig mot på en vaccinationsmottagning?

På en vaccinationsmottagning kan man normalt sett få vaccin mot en rad olika sjukdomar. Vanliga vaccin som erbjuds är vaccin mot influensa, mässling, påssjuka, röda hund, hepatit, polio, difteri, stelkramp och HPV (humant papillomvirus). Beroende på din ålder, kön, immuniseringsschema samt vilken mottagning du går till kan utbudet av tillgängliga vaccin variera.

Finns det dropin för vaccin?

Vissa vaccinationsmottagningar erbjuder dropin för vaccin, vilket innebär att man kan komma utan tidsbokning och få sin vaccination direkt. Detta kan vara praktiskt för personer med begränsad tid eller för de som behöver få ett vaccin snabbt. Men det är viktigt att kontrollera om vaccinationsmottagningen erbjuder dropin-tjänster, eftersom det kan variera mellan olika kliniker och regioner.