karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
10
1

Vaccinationsmottagning i Lycksele

På vården.se kan du jämföra 1 Vaccinationsmottagningar i Lycksele. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
11 mottagningar i närheten av Lycksele

Vad har vaccinationsmottagningar i Lycksele för snittbetyg?

I Lycksele ligger snittbetyget för vaccinationsmottagningar på 4.1, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din vaccinationsmottagning? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och vaccinationsmottagningar i Lycksele.

Vilken vaccinationsmottagning är bäst i Lycksele?

Att välja vilken vaccinationsmottagning i Lycksele du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra vaccinationsmottagningar baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De vaccinationsmottagningar med bästa snittbetyg i Lycksele på Vården.se är:

Så tycker patienter om vaccinationsmottagningar i Lycksele

  • Effektivt, snabb och professionell bedömning och behandling av min akuta sjukdom under semestern i Lyckseletrakten. Allt positivt

    – Greger J. Stenbergska hälsocentral

Vilka vaccinationsmottagningar i Lycksele har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa vaccinationsmottagningar:

Vad är en vaccinationsmottagning?

En vaccinationsmottagning är en mottagning som är specialiserad på vaccinationer. Till en sådan kan du gå för att vaccinera dig mot olika sjukdomar, så att du får ett bra skydd i din vardag. 

Vad kan man vaccinera sig mot på en vaccinationsmottagning?

På en vaccinationsmottagning kan man normalt sett få vaccin mot en rad olika sjukdomar. Vanliga vaccin som erbjuds är vaccin mot influensa, mässling, påssjuka, röda hund, hepatit, polio, difteri, stelkramp och HPV (humant papillomvirus). Beroende på din ålder, kön, immuniseringsschema samt vilken mottagning du går till kan utbudet av tillgängliga vaccin variera.

Finns det dropin för vaccin?

Vissa vaccinationsmottagningar erbjuder dropin för vaccin, vilket innebär att man kan komma utan tidsbokning och få sin vaccination direkt. Detta kan vara praktiskt för personer med begränsad tid eller för de som behöver få ett vaccin snabbt. Men det är viktigt att kontrollera om vaccinationsmottagningen erbjuder dropin-tjänster, eftersom det kan variera mellan olika kliniker och regioner.