karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
32
1

Vaccinationsmottagning i Laholm

På vården.se kan du jämföra 3 Vaccinationsmottagningar i Laholm. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
34 mottagningar i närheten av Laholm
primary care
Öppet idag till 16:30
primary care
(9)
Öppet idag till 16:45
primary care
Öppet fredag från 10:00
primary care
(3)
Öppet idag till 17:00
primary care
(5)
Öppet idag till 17:00
primary care
(5)
Öppet idag till 18:00

Vad har vaccinationsmottagningar i Laholm för snittbetyg?

I Laholm ligger snittbetyget för vaccinationsmottagningar på 3.97, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din vaccinationsmottagning? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och vaccinationsmottagningar i Laholm.

Vilken vaccinationsmottagning är bäst i Laholm?

Att välja vilken vaccinationsmottagning i Laholm du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra vaccinationsmottagningar baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De vaccinationsmottagningar med bästa snittbetyg i Laholm på Vården.se är:

Så tycker patienter om vaccinationsmottagningar i Laholm

 • Kanon blir alltid vänligt bemött. Framförallt att doktorerna lyssnar och tar åt sig när man är sjuk. Och den fantastiska sjukgymnastik där finns får verkligen hjälp. Bara massor +. Inga problem ringa dit heller oftast ringer dom tillbaka på utsatt tid. Enda jag saknar är en vattenautomat ute i receptionen.

  – Roger H. Lagaholmskliniken, Laholm

 • Tack dr Ribbenblad o distr sköt Christina K för all hjälp o vänlighet

  – Alden H. Vårdcentralen Centrum Laholm

 • bra

  – kristian j. Lagaholmskliniken, Laholm

 • Det bästa lyftet är personal och lokaler. Gunnar har verkligen lyckats med flytten. Bugar djupt.

  – Malin Lagaholmskliniken, Laholm

 • Verkar stressigt för sjuksköterskorna att både sköta patienter svara i telefon o ta prover samtidigt. Låt receptionen boka tider på ett annat telenr. tex. Vill ni boka tid tryck 1 Prata med en Sjuksköterska tryck 2

  – Mikael Lagaholmskliniken, Laholm

Vilka vaccinationsmottagningar i Laholm har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga vaccinationsmottagningar i Laholm som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en vaccinationsmottagning på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en vaccinationsmottagning?

En vaccinationsmottagning är en mottagning som är specialiserad på vaccinationer. Till en sådan kan du gå för att vaccinera dig mot olika sjukdomar, så att du får ett bra skydd i din vardag. 

Vad kan man vaccinera sig mot på en vaccinationsmottagning?

På en vaccinationsmottagning kan man normalt sett få vaccin mot en rad olika sjukdomar. Vanliga vaccin som erbjuds är vaccin mot influensa, mässling, påssjuka, röda hund, hepatit, polio, difteri, stelkramp och HPV (humant papillomvirus). Beroende på din ålder, kön, immuniseringsschema samt vilken mottagning du går till kan utbudet av tillgängliga vaccin variera.

Finns det dropin för vaccin?

Vissa vaccinationsmottagningar erbjuder dropin för vaccin, vilket innebär att man kan komma utan tidsbokning och få sin vaccination direkt. Detta kan vara praktiskt för personer med begränsad tid eller för de som behöver få ett vaccin snabbt. Men det är viktigt att kontrollera om vaccinationsmottagningen erbjuder dropin-tjänster, eftersom det kan variera mellan olika kliniker och regioner.