karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider

Tandläkarundersökning i Vasastaden

Här på vården.se kan du hitta flera mottagningar i Vasastaden som erbjuder Tandläkarundersökning. Få mer information och boka tid redan idag!
216 mottagningar i närheten av Vasastaden

Öppet måndag från 07:00

Pris 990 kr

Studio Dental
Öppet måndag från 08:00

Inga lediga tider den närmaste månaden

Primärtandvården Hisingen

(17)
Öppet måndag från 07:30

Pris 810 kr

Tandklinik Akut

Undersökning av ny patient Fullständig undersökning när du kommer som ny patient till oss.; Fyra röntgenbilder ingår.

Digital vårdgivare
Folktandvården Online
(95)

Behandling av blåsor och sår i munnen Kostnadsfritt för barn och unga under 24 år, samt för vuxna med frisktandvårdsavtal. Övriga patienter: 250 kr.

(1)
Öppet fredag från 08:00
Öppet måndag från 07:20
Öppet torsdag från 07:30
Öppet fredag från 07:30
Öppet måndag från 08:00

Hur går en tandläkarundersökning till?

Vid en tandläkarundersökning kontrollerar tandläkaren dina tänder, för att se om du har några besvär eller sjukdomar som behöver åtgärdas. Undersökningen görs både manuellt och med hjälp av röntgen; för det mesta ingår 4 st röntgenbilder. Om du har tandsten och beläggningar kan de oftast tas bort med en gång, men om tandläkaren skulle hitta mer allvarliga problem, som hål i tänderna, så bokar man in en ny tid för behandling. I samband med undersökningen kan du också få råd kring hur du ska ta hand om tänderna för att förebygga framtida problem.

Hur lång tid tar en tandläkarundersökning?

En tandläkarundersökning brukar ta mellan 20 och 40 minuter.

Vad kostar en tandläkarundersökning?

Priset för tandläkarundersökning kan variera mellan olika kliniker. Det kan också vara olika pris beroende på vad som ingår i undersökningen. Om det till exempel ingår röntgenbilder och rådgivning så kan det bli ett högre pris. Därför kan det vara bra att jämföra flera kliniker innan du bokar tid. Du kan också fråga tandläkaren innan undersökningen vad som ingår och vad den kommer att kosta.