karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0
Specialistområden

Rehabiliteringsverksamhet i Förslöv

På vården.se kan du jämföra 1 Rehabiliteringsverksamheter i Förslöv. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
1 mottagning i närheten av Förslöv
primary care
3.8 (5)

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Vad har rehabiliteringsverksamheter i Förslöv för snittbetyg?

I Förslöv ligger snittbetyget för rehabiliteringsverksamheter på 3.75, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din rehabiliteringsverksamhet? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och rehabiliteringsverksamheter i Förslöv.

Vilken rehabiliteringsverksamhet är bäst i Förslöv?

Att välja vilken rehabiliteringsverksamhet i Förslöv du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra rehabiliteringsverksamheter baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De rehabiliteringsverksamheter med bästa snittbetyg i Förslöv på Vården.se är:

Så tycker patienter om rehabiliteringsverksamheter i Förslöv

  • Jag är helnöjd med samtliga kontakter hos Förslövs Vårdcentral.

    – Anders K. Vårdcentralen Förslöv

  • Ringde morgon med befarad bältros fick, trots hög belastning, ett besök hos distriktssköterskan som konsulterade läkare vid mitt besök. Diagnos ställs och medicin ordinerades som har hämtats och tagit första dosen samma dag kl 17.30. Ni är fantastiska!!!

    – Bo N. Vårdcentralen Förslöv

  • En helt fantastisk vårdcentral, mycket beroende på personalen där!

    – Roar O. Vårdcentralen Förslöv

Vilka rehabiliteringsverksamheter i Förslöv har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga rehabiliteringsverksamheter i Förslöv som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en rehabiliteringsverksamhet på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en rehabiliteringsverksamhet?

En rehabiliteringsverksamhet, även kallat rehab, är en plats där människor kan få hjälp och stöd för att återhämta sig efter en skada, sjukdom eller operation. Målet med rehabiliteringen är att förbättra livskvaliteten för patienten genom att till exempel återställa kroppsfunktioner, minska smärta eller återvinna rörlighet.

Vad kan man få hjälp med på en rehabmottagning?

En rehabmottagning kan hjälpa till med en rad olika saker, och utgår från patientens specifika behov. Behandling på rehabiliteringsverksamhet kan till exempel inkludera fysioterapi för att förbättra rörlighet och styrka, ergoterapi för att återvinna och förbättra förmågan att utföra vardagliga aktiviteter, logopedi för att träna tal och sväljförmåga, och psykologiskt stöd för att hantera emotionella utmaningar och återgå till arbetslivet. Arbetsträning kan också vara en del av rehabiliteringen.

Vilka arbetar på en rehabiliteringsverksamhet?

För att kunna erbjuda en heltäckande och individanpassad vård arbetar olika specialister på en rehabmottagning. Du kan vanligen träffa sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, psykolog, sjuksköterska och läkare på rehab. Tillsammans samarbetar de för att utforma och genomföra rehabiliteringsprogram som syftar till att hjälpa dig som patient att återfå optimal funktion. Ofta möjliggör rehabilitering en snabbare återgång till dina tidigare aktiviteter och ditt arbete.