karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
1
Specialistområden

Röntgenläkare i Ulleråker

På vården.se kan du jämföra 0 Röntgenläkare i Ulleråker. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
3 mottagningar i närheten av Ulleråker

Vad har röntgenläkare i Ulleråker för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på röntgenläkare i Ulleråker. Lämna gärna ett omdöme om just din röntgenläkare i Ulleråker så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken röntgenläkare är bäst i Ulleråker?

Eftersom det inte finns några omdömen på röntgenläkare i Ulleråker idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken röntgenläkare som passar bäst för just dig.

Vilka röntgenläkare i Ulleråker har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa röntgenläkare:

Vad är en röntgenläkare?

En röntgenläkare, även känd som radiolog och röntgenolog, är en medicinsk specialist inom området radiologi. Röntgenläkare arbetar främst på sjukhus och kliniker där de bedömer och rapporterar resultaten av bildundersökningar från röntgenundersökningar. De spelar en viktig roll i att identifiera avvikelser, sjukdomar eller skador i kroppen genom att noggrant analysera bilderna och ställa korrekta diagnoser. Röntgenläkare arbetar oftast tillsammans med annan vårdpersonal, såsom kirurger och onkologer.

Vad gör en röntgenläkare?

Deras huvudsakliga arbetsuppgift är att tolka bilder från olika former av röntgenundersökningar för att identifiera eventuella avvikelser, skador eller sjukdomar. En röntgenläkare arbetar oftast med ultraljud, CT, MRT och konventionell radiologi. Deras arbete bidrar till att ge viktig information till andra vårdpersonal för att planera och genomföra lämpliga behandlingar och ingrepp.