Akademiska Sjukhuset
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
5

Psykiatriker i Akademiska Sjukhuset

På vården.se kan du jämföra 20 Psykiatriker i Akademiska Sjukhuset. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
36 mottagningar i närheten av Akademiska Sjukhuset
mental health
Öppet måndag från 08:00
mental health
(29)
Öppet måndag från 08:50

Vad har psykiatriker i Akademiska Sjukhuset för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på psykiatriker i Akademiska Sjukhuset. Lämna gärna ett omdöme om just din psykiatriker i Akademiska Sjukhuset så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken psykiatriker är bäst i Akademiska Sjukhuset?

Eftersom det inte finns några omdömen på psykiatriker i Akademiska Sjukhuset idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken psykiatriker som passar bäst för just dig.

Vilka psykiatriker i Akademiska Sjukhuset har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa psykiatriker:

Vad är en psykiatriker?

En psykiatriker, eller psykiater, är en läkare som specialiserat sig inom området psykiatri. Psykiatriker har genomgått medicinsk utbildning och har sedan valt att specialisera sig inom psykiatri för att kunna arbeta med diagnos, behandling och vård av patienter med olika psykiska sjukdomar och störningar. Du kan träffa en psykiatriker på psykiatrin via remiss, eller en privat psykiatriker. Vissa mottagningar erbjuder dig även att träffa en psykiatriker online.

Vad gör en psykiatriker?

En psykiatriker har som huvuduppgift att bedöma, diagnostisera och behandla psykiska sjukdomar och störningar. De kan använda sig av olika metoder, som medicinering, psykoterapi och andra behandlingar för att hjälpa sina patienter att förbättra sin psykiska hälsa.

Vad är skillnaden mellan psykolog och psykiatriker?

Skillnaden mellan en psykolog och en psykiatriker ligger i utbildning och befogenheter. En psykolog har en akademisk utbildning inom psykologi och kan arbeta med diagnostisering samt utföra psykoterapi och rådgivning. En psykiatriker är en läkare med en bredare medicinsk utbildning som kan diagnostisera psykiska sjukdomar och förskriva medicin som en del av behandlingen. Psykologer kan inte skriva ut medicin, utan samarbetar ofta med psykiatriker när medicinsk behandling behövs.