karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0

Provtagningsverksamhet i Förslöv

På vården.se kan du jämföra 1 Provtagningsverksamheter i Förslöv. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
4 mottagningar i närheten av Förslöv
primary care
3.8 (5)

Inga tillgängliga tjänster att boka online
Familjeläkaren i Sverige
Digital vårdgivare
primary care

Inga tillgängliga tjänster att boka online
primary care

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Vad har provtagningsverksamheter i Förslöv för snittbetyg?

I Förslöv ligger snittbetyget för provtagningsverksamheter på 3.75, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din provtagningsverksamhet? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och provtagningsverksamheter i Förslöv.

Vilken provtagningsverksamhet är bäst i Förslöv?

Att välja vilken provtagningsverksamhet i Förslöv du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra provtagningsverksamheter baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De provtagningsverksamheter med bästa snittbetyg i Förslöv på Vården.se är:

Så tycker patienter om provtagningsverksamheter i Förslöv

 • Jag är helnöjd med samtliga kontakter hos Förslövs Vårdcentral.

  – Anders K. Vårdcentralen Förslöv

 • Ringde morgon med befarad bältros fick, trots hög belastning, ett besök hos distriktssköterskan som konsulterade läkare vid mitt besök. Diagnos ställs och medicin ordinerades som har hämtats och tagit första dosen samma dag kl 17.30. Ni är fantastiska!!!

  – Bo N. Vårdcentralen Förslöv

 • En helt fantastisk vårdcentral, mycket beroende på personalen där!

  – Roar O. Vårdcentralen Förslöv

Vilka provtagningsverksamheter i Förslöv har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga provtagningsverksamheter i Förslöv som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en provtagningsverksamhet på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är provtagning?

Provtagning innebär att att man undersöker hur kroppen mår, genom att samla in exempelvis blod, urin eller avföring och analysera det i ett laboratorium. Genom att ta prover kan du bland annat få svar på om du är sjuk eller lider av någon brist. Provtagning kan göras som en del i en utredning eller allmän hälsokontroll. På en provtagningsverksamhet kan du vanligen få hjälp med till exempel

 • cellprov
 • urinprov
 • blodprov
 • avföringsprov
 • graviditetstest
 • prostatatest
 • allergitest
 • PCR-test
 • antigentest
 • antikroppstest.

Hur förbereder man sig inför provtagning?

Beroende på vilka prover som ska tas kan du behöva förbereda dig på olika sätt. Detta för att proverna ska gå att genomföra och så att de inte blir missvisande. I vissa fall får du inte äta eller dricka annat än vatten ett visst antal timmar innan provtagningen. Det kallas att fasta, att man gör en fastande provtagning. Inför ett urinprov bör du inte kissa timmarna innan provtagningen. Exakt vad som gäller för de prover du ska ta kan provtagningsverksamheten svara på.

Boka tid hos en provtagningsverksamhet

På Vården.se kan du hitta en mängd provtagningsverksamheter över hela Sverige. Jämför och boka tid för provtagning direkt – där det passar dig!