Lycksele
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0

Nefrolog i Lycksele

På vården.se kan du jämföra 2 Nefrologer i Lycksele. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
2 mottagningar i närheten av Lycksele
primary care

Inga tillgängliga tjänster att boka online
primary care
3.1 (2)

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Vad har nefrologer i Lycksele för snittbetyg?

I Lycksele ligger snittbetyget för nefrologer på 3.13, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din nefrolog? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och nefrologer i Lycksele.

Vilken nefrolog är bäst i Lycksele?

Att välja vilken nefrolog i Lycksele du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra nefrologer baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De nefrologer med bästa snittbetyg i Lycksele på Vården.se är:

Så tycker patienter om nefrologer i Lycksele

Vilka nefrologer i Lycksele har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga nefrologer i Lycksele som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en nefrolog på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en nefrolog?

En nefrolog är en njurläkare, det vill säga en specialist inom nefrologi – njurfunktion och njursjukdomar. En njurspecialist är experter på att diagnostisera och behandla olika njurproblem. Nefrologen arbetar med att förebygga, behandla och hantera njursjukdomar som exempelvis njursten, kronisk njursvikt och njurinflammation. Nefrologer kan också utföra njurtransplantationer.

Vad gör en nefrolog?

En nefrolog genomför olika undersökningar såsom blod- och urinprov, ultraljud och njurbiopsier för att utvärdera njurarnas funktion. Nefrologen är också ansvarig för att övervaka och justera behandlingsplanen för patienter med njursjukdomar. Detta inkluderar förskrivning av mediciner, dialysbehandling eller njurtransplantation. Nefrologens mål är att förbättra patientens njurfunktion, lindra symtom och förhindra komplikationer som kan uppstå på grund av patientens njursjukdom.