Akademiska Sjukhuset
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0

Nefrolog barn och ungdom i Akademiska Sjukhuset

På vården.se kan du jämföra 2 Nefrologer, barn och ungdom i Akademiska Sjukhuset. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
2 mottagningar i närheten av Akademiska Sjukhuset

Vad har nefrologer, barn och ungdom i Akademiska Sjukhuset för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på nefrolog barn och ungdom i Akademiska Sjukhuset. Lämna gärna ett omdöme om just din nefrolog barn och ungdom i Akademiska Sjukhuset så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken nefrologer, barn och ungdom är bäst i Akademiska Sjukhuset?

Eftersom det inte finns några omdömen på nefrologer, barn och ungdom i Akademiska Sjukhuset idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken nefrologer, barn och ungdom som passar bäst för just dig.

Vilka nefrologer, barn och ungdom i Akademiska Sjukhuset har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga nefrologer, barn och ungdom i Akademiska Sjukhuset som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en nefrolog barn och ungdom på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en barnnefrolog?

En barnnefrolog är en specialist inom pediatrik som fokuserar på diagnos, behandling och förebyggande av njursjukdomar hos barn och ungdomar. Barnnefrologer är specialistläkare som har expertis inom pediatrisk njurmedicin.

Vad kan en nefrolog barn och ungdom hjälpa till med?

En nefrolog barn och ungdom kan hjälpa till med en rad olika tillstånd och bekymmer relaterade till njurar hos barn och ungdomar. Nefrologer kan diagnostisera och behandla njurinfektioner, njursten, njursvikt, njurinflammation och andra njursjukdomar. En barnnefrolog kan också bidra till att hantera högt blodtryck hos barn och ungdomar samt övervaka och behandla patienter med medfödda missbildningar i njurarna. Utöver detta kan en barnnefrolog också hjälpa till med dialys. De kan arbeta tillsammans med andra specialister för att hantera njurtransplantationer hos barn, och för att övervaka och stödja barn som genomgår eller har genomgått en njurtransplantation.