Akademiska Sjukhuset
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
4
1
Specialistområden

Neurolog i Akademiska Sjukhuset

På vården.se kan du jämföra 7 Neurologer i Akademiska Sjukhuset. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
7 mottagningar i närheten av Akademiska Sjukhuset

Vad har neurologer i Akademiska Sjukhuset för snittbetyg?

I Akademiska Sjukhuset ligger snittbetyget för neurologer på 1.5, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din neurolog? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och neurologer i Akademiska Sjukhuset.

Vilken neurolog är bäst i Akademiska Sjukhuset?

Att välja vilken neurolog i Akademiska Sjukhuset du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra neurologer baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De neurologer med bästa snittbetyg i Akademiska Sjukhuset på Vården.se är:

Vilka neurologer i Akademiska Sjukhuset har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa neurologer:

Vad är neurolog?

En neurolog är en läkare som är specialiserad inom neurologi, det vill säga neurologisk sjukdom och störningar i det centrala nervsystemet. Det centrala nervsystemet inkluderar hjärnan, ryggmärgen och nerverna.

Vad gör en neurolog?

En neurolog utreder och behandlar en rad olika neurologiska sjukdomar och tillstånd som till exempel epilepsi, stroke, demens och migrän. För att kunna göra en noggrann diagnos använder sig neurologer vanligtvis av fysiska undersökningar, tester och bildteknik som magnetresonanstomografi (MR) eller elektroencefalografi (EEG).

Var jobbar en neurolog?

Neurologer arbetar främst på sjukhus, avdelning neuro, eller på privata kliniker. De kan vara del av ett multidisciplinärt team där de samarbetar med andra specialister, som neurokirurger, fysioterapeuter, sjukgymnaster och psykologer. Ofta behöver du en remiss från en vårdcentral för att få tid hos en neurolog, men på vissa kliniker kan du boka neurolog privat, utan remiss.