Allmänna Sjukhuset
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0

Klinisk kemi i Allmänna Sjukhuset

På vården.se kan du jämföra 3 Kliniska kemimottagningar i Allmänna Sjukhuset. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
3 mottagningar i närheten av Allmänna Sjukhuset
primary care

Inga tillgängliga tjänster att boka online
specialist care

Inga tillgängliga tjänster att boka online
specialist care

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Vad har kliniska kemimottagningar i Allmänna Sjukhuset för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på klinisk kemi i Allmänna Sjukhuset. Lämna gärna ett omdöme om just din klinisk kemi i Allmänna Sjukhuset så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken kliniska kemimottagningar är bäst i Allmänna Sjukhuset?

Eftersom det inte finns några omdömen på kliniska kemimottagningar i Allmänna Sjukhuset idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken kliniska kemimottagningar som passar bäst för just dig.

Vilka kliniska kemimottagningar i Allmänna Sjukhuset har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga kliniska kemimottagningar i Allmänna Sjukhuset som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en klinisk kemi på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är klinisk kemi? 

Klinisk kemi är en medicinsk specialitet som fokuserar på att analysera kroppsvätskor, framförallt blod och urin, för att diagnostisera och övervaka sjukdomar. Genom olika laboratorietester mäts ämnen och kemiska markörer för att få en helhetsbild av patientens hälsotillstånd. Resultaten används sedan för att hjälpa läkare att ställa diagnoser, planera behandlingar och följa upp patientens hälsa.

Vad är kliniskt kemiska prover?

Kliniskt kemiska prover är tester som utförs på kroppsvätskor som för att mäta olika ämnen och kemiska markörer, till exempel

  • blod
  • urin.

Dessa prover ger viktig information om patientens hälsotillstånd och används för att ställa diagnoser, övervaka sjukdomar, planera behandlingar och utvärdera behandlingsresultat. Kliniskt kemiska prover spelar en viktig roll inom medicinsk diagnostik och bidrar till att ge effektiv och individanpassad vård för patienter. För de flesta kliniskt kemiska prover krävs en remiss från en läkare eller annan sjukvårdspersonal. Remissen innehåller information om vilka prover som ska utföras och varför de behövs.