Akademiska Sjukhuset
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
4
0
Specialistområden

Kardiolog i Akademiska Sjukhuset

På vården.se kan du jämföra 8 Kardiologer i Akademiska Sjukhuset. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
11 mottagningar i närheten av Akademiska Sjukhuset

Vad har kardiologer i Akademiska Sjukhuset för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på kardiolog i Akademiska Sjukhuset. Lämna gärna ett omdöme om just din kardiolog i Akademiska Sjukhuset så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken kardiologer är bäst i Akademiska Sjukhuset?

Eftersom det inte finns några omdömen på kardiologer i Akademiska Sjukhuset idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken kardiologer som passar bäst för just dig.

Vilka kardiologer i Akademiska Sjukhuset har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga kardiologer i Akademiska Sjukhuset som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en kardiolog på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är kardiologi?

Kardiologi betyder studier om hjärtats funktioner och sjukdomar. Det är en gren inom internmedicin som bland annat innefattar kunskap om ärftliga hjärtsjukdomar, hjärtsvikt och sjukdomar i hjärtats kranskärl och kransklaffar. En läkare som specialiserat sig på kardiologi kallas för kardiolog eller hjärtläkare.

När ska man träffa en kardiolog?

Du kan boka ett besök hos en kardiolog av flera olika anledningar. Till exempel om du vill

  • göra ett EKG (elektrokardiogram) för att mäta hjärtats elektriska aktivitet
  • mäta ditt blodtryck under en längre tid
  • göra ett ultraljud av hjärtat.

Behövs remiss till kardiolog?

Ifall du behöver en mer utförlig undersökning av hjärtat kan din vårdcentral skriva remiss till en kardiolog. Det finns även mottagningar där du kan besöka en kardiolog utan remiss. Oftast är det privat kardiologi, det vill säga att du får betala själv för besöket, och det ingår inte i högkostnadsskyddet.

Bästa kardiologen i Sverige?

Det kan vara svårt att veta vilken vårdgivare man ska vända sig till, och många vill självklart välja den bästa hjärtläkaren för sina besvär. I de fall där man behöver akut vård och uppsöker sjukhus så finns det idag en kvalitetsindex på vilka sjukhus som har visat på bästa vården och eftervården. På Vården.se kan du jämföra kardiologer baserat på lediga tider, omdömen och utbud för att hitta bästa hjärtläkaren för just dig.