karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
1
Öppettider
0
0
Specialistområden

IVF-läkare i Krokslätt

På vården.se kan du jämföra 0 IVF-läkare i Krokslätt. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
6 mottagningar i närheten av Krokslätt

Vad har ivf-läkare i Krokslätt för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på ivf-läkare i Krokslätt. Lämna gärna ett omdöme om just din ivf-läkare i Krokslätt så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken ivf-läkare är bäst i Krokslätt?

Eftersom det inte finns några omdömen på ivf-läkare i Krokslätt idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken ivf-läkare som passar bäst för just dig.

Vilka ivf-läkare i Krokslätt har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga ivf-läkare i Krokslätt som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en ivf-läkare på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad gör en läkare som är specialist inom IVF?

En IVF-läkare är en läkare, specialiserad inom reproduktionsmedicin som arbetar med att hjälpa par och enskilda att bli gravida genom assisterad befruktning –  ofta på fertilitetskliniker/IVF-kliniker, reproduktionscentrum, eller sjukhus som har avdelningar för reproduktiv medicin. IVF, som står för in vitro-fertilisering, innebär att befruktningen äger rum utanför kvinnans kropp i ett provrör. IVF kallas också för provrörsbefruktning. En läkare som är specialist inom IVF utgör IVF-behandlingar, övervakar ägglossning, utför äggplockning och embryoöverföring, och ger stöd och rådgivning under hela processen. IVF-läkarens uppgift är därmed att maximera chanserna till framgångsrik graviditet. 

Vad kostar det att gå till en IVF-läkare? 

Kostnaderna för att gå till en specialist inom IVF i Sverige kan variera beroende på flera faktorer, såsom region, klinik och specifika behandlingsmetoder. Många regioner erbjuder 1-3 kostnadsfria IVF-befruktningar. Kostnaden för IVF-behandling på privat fertilitetsklinik i Sverige ligger generellt på mellan 50 000 och 100 000. Något som också påverkar kostnaden är antal försök som krävs – de flesta behöver mer än ett försök för att uppnå graviditet. 

När ska man söka hjälp hos en specialist inom IVF? 

Det rekommenderas att söka hjälp hos en specialist inom IVF om du och din partner till exempel har 

  • försökt att bli gravida under en längre tid utan framgång – vanligtvis efter ett års regelbundna oskyddade samlag. 
  • tidigare kända fertilitetsproblem eller medicinska tillstånd som kan påverka fertiliteten, såsom blockering i äggledare, omöjlighet att uppnå ägglossning eller endometrios.

Det bästa är att höra av sig direkt till fertilitetsklinik/mottagning för att få information och råd anpassade utifrån er situation. Många fertilitetskliniker erbjuder också ensamstående  IVF-behandlingar, till exempel med donerade spermier.