Akademiska Sjukhuset
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0

Intensivvård i Akademiska Sjukhuset

På vården.se kan du jämföra 5 Intensivvårdmottagningar i Akademiska Sjukhuset. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
5 mottagningar i närheten av Akademiska Sjukhuset
Intensivvårdsavdelningen för nyfödda 95 F

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
Thoraxintensivvårdsavdelning 50 B1, Uppsala

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
Neonatalmottagningen, Uppsala

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
Hjärtintensivvårdsavdelning 50 G, Uppsala

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
specialist care

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Vad har intensivvårdmottagningar i Akademiska Sjukhuset för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på intensivvård i Akademiska Sjukhuset. Lämna gärna ett omdöme om just din intensivvård i Akademiska Sjukhuset så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken intensivvårdmottagningar är bäst i Akademiska Sjukhuset?

Eftersom det inte finns några omdömen på intensivvårdmottagningar i Akademiska Sjukhuset idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken intensivvårdmottagningar som passar bäst för just dig.

Vilka intensivvårdmottagningar i Akademiska Sjukhuset har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga intensivvårdmottagningar i Akademiska Sjukhuset som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en intensivvård på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är intensivvård? 

Intensivvård är den mest avancerade vårdform som finns. IVA (Intensivvårdsavdelning), är en specialiserad enhet inom sjukvården som erbjuder avancerad medicinsk vård och övervakning till patienter med mycket svåra sjukdomstillstånd, ibland livshotande. Patienter på intensivvårdsavdelningen behöver i regel övervakning och behandling dygnet runt. På intensivvårdsavdelningen arbetar specialutbildad personal, som är experter på att behandla svårt sjuka patienter. Det är ofta ett team bestående av olika vårdprofessioner – intensivvårdsläkare, intensivvårdssjuksköterskor/specialistsjuksköterskor och undersköterskor som är specialutbildade inom intensivvård. Intensivvård behövs till exempel till patienter med svikt i kroppens mest grundläggande funktioner – exempelvis medvetande, andning eller cirkulation.

Vad kostar intensivvård? 

Kostnader för ett vårddygn på intensiven uppskattas vara mellan 50 000 och 80 000 kronor. Men du som patient betalar i regel endast 120 kronor per dygn för din sjukhusvistelse (tidigare 110 kronor). Men kontakta din region för att få veta vad som gäller för dig