Akademiska Sjukhuset
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
1

Gastroenterolog i Akademiska Sjukhuset

På vården.se kan du jämföra 3 Gastroenterologer i Akademiska Sjukhuset. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
3 mottagningar i närheten av Akademiska Sjukhuset
specialist care

Inga tillgängliga tjänster att boka online
specialist care

Inga tillgängliga tjänster att boka online
specialist care

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Vad har gastroenterologer i Akademiska Sjukhuset för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på gastroenterolog i Akademiska Sjukhuset. Lämna gärna ett omdöme om just din gastroenterolog i Akademiska Sjukhuset så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken gastroenterologer är bäst i Akademiska Sjukhuset?

Eftersom det inte finns några omdömen på gastroenterologer i Akademiska Sjukhuset idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken gastroenterologer som passar bäst för just dig.

Vilka gastroenterologer i Akademiska Sjukhuset har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa gastroenterologer:

Vad är en gastroenterolog?

En gastroenterolog är specialist inom gastroenterologi, det vill säga en läkare som specialiserat sig på sjukdomar och störningar som påverkar mag-tarmkanalen och dess organ. Detta inkluderar esofagus (matstrupen), mage, bukspottkörtel, lever, gallblåsa och tarmar. Du kan besöka en gastroenterolog via remiss på ett sjukhus, eller en privat gastroenterolog.

Vad gör en gastroenterolog?

En gastroenterolog kan diagnostisera och behandla olika mag-tarmrelaterade sjukdomar, exempelvis gastroesofageal refluxsjukdom (GERD), ulcerös kolit, Crohns sjukdom, levercirros, celiaki, inflammatorisk tarmsjukdom och magcancer. Gastroenterologer använder sig av olika metoder för att undersöka, bedöma och behandla patienter med olika mag- och tarmbesvär. Bland annat utför gastroenterologer endoskopi, koloskopi, ultraljud, röntgen och laboratorietester för att analysera blodprover eller avföringsprov. En gastroenterolog kan utföra kirurgiska ingrepp som att ta bort tarmpolyper eller utföra biopsier för att undersöka vävnadsprover.