Fotvård i Uppsala

Fotvård kan för vissa personer vara helt avgörande för att ha en god livskvalité. En fotterapeut utför olika behandlingar av fötterna, så kallad fotvård.

Exempel på behandlingar kan vara skönhets- och må-bra-inriktade medan den medicinska fotvården syftar till att förebygga och behandla sjukdom i foten och underbenet.

För äldre personer och personer med handikapp, diabetes, reumatism och psoriasis kan det vara nödvändigt med regelbunden medicinsk fotvård.

Läs mer

Vem?
Fotvård
Vad?
Behandling
Var?
Uppsala
Fritextsök
Öppettider

BokningstypLista Dig

A - F

4 Träffar
Sortera på
klicka för att öppna
en interaktiv karta

 

Fotvård i Uppsala

Hur många fotvårdskliniker finns det i Uppsala?

På Vården.se hittar du 33 olika fotterapeuter och fotvårdskliniker som erbjuder fotvård i Uppsala.

Var ska man söka fotvård i Uppsala?

Det är ofta en medicinsk fotterapeut som utför fotvård, men även andra vårdgivare kan hjälpa till med det. På vår sajt hittar du en lista över vårdgivare i Uppsala som erbjuder behandlingar inom fotvård.

Vilka fotvårdsbehandlingar erbjuds i Uppsala?

Det finns ett stort utbud av fotvårdsbehandlingar i Uppsala. Oavsett om du bara vill hålla dina fötterna friska eller om du vill behandla specifika fotbesvär så som nageltrång, nagelsvamp, nageltrång, vårtor eller liktorn med hjälp av medicinsk fotvård, så finns det flera fotterapeuter i Uppsala som behandlar dessa problem.

Vad kostar fotvård i Uppsala?

Priserna för fotvårdsbehandlingar i Uppsala varierar beroende på vad du har för besvär och vilken klinik du går till. Priserna kan även skilja sig beroende på om du har friskvårdsbidrag eller frikort.

Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.