Akademiska Sjukhuset
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0

Endokrinolog i Akademiska Sjukhuset

På vården.se kan du jämföra 5 Endokrinologer i Akademiska Sjukhuset. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
6 mottagningar i närheten av Akademiska Sjukhuset
Medicheck
Digital vårdgivare
primary care

Inga tillgängliga tjänster att boka online
primary care

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Vad har endokrinologer i Akademiska Sjukhuset för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på endokrinolog i Akademiska Sjukhuset. Lämna gärna ett omdöme om just din endokrinolog i Akademiska Sjukhuset så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken endokrinologer är bäst i Akademiska Sjukhuset?

Eftersom det inte finns några omdömen på endokrinologer i Akademiska Sjukhuset idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken endokrinologer som passar bäst för just dig.

Vilka endokrinologer i Akademiska Sjukhuset har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga endokrinologer i Akademiska Sjukhuset som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en endokrinolog på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en endokrinolog?

En endokrinolog är en specialistläkare som fokuserar på endokrina systemet. Det endokrina systemet innefattar de olika körtlarna i kroppen och de hormoner som de producerar. Dessa körtlar inkluderar bland annat sköldkörteln, binjurarna, bukspottkörteln och hypofysen.

Vad gör en endokrinolog?

En endokrinolog är ansvarig för att diagnostisera och behandla endokrin sjukdom och störningar som påverkar hormonbalansen i kroppen. De kan hjälpa dig som lider av problem som diabetes, sköldkörtelsjukdomar, hormonella obalanser, över- eller underproduktion av hormoner, eller störningar i könsorganen. Till exempel kan du få behandling för struma, hypetyreos eller Addisons sjukdom.

Kan man träffa en endokrinolog utan remiss?

För att träffa en endokrinolog behöver man vanligtvis en remiss från sin allmänläkare eller en annan specialistläkare, men på vissa mottagningar kan man träffa en endokrinolog privat utan remiss.