Spånga-Tensta
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
99+
10
Specialistområden

Barnpsykolog i Spånga-Tensta

På vården.se kan du jämföra 4 Barnpsykologer i Spånga-Tensta. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
158 mottagningar i närheten av Spånga-Tensta
primary care
(1)
Öppet idag till 17:00
primary care
(8)
Öppet idag till 17:00

Vad har barnpsykologer i Spånga-Tensta för snittbetyg?

I Spånga-Tensta ligger snittbetyget för barnpsykologer på 2.6, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din barnpsykolog? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och barnpsykologer i Spånga-Tensta.

Vilken barnpsykolog är bäst i Spånga-Tensta?

Att välja vilken barnpsykolog i Spånga-Tensta du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra barnpsykologer baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De barnpsykologer med bästa snittbetyg i Spånga-Tensta på Vården.se är:

Så tycker patienter om barnpsykologer i Spånga-Tensta

Vilka barnpsykologer i Spånga-Tensta har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa barnpsykologer:

Vad gör en barnpsykolog?

En barnpsykolog är en legitimerad psykolog specialiserad på att hjälpa barn att hantera psykiska problem och utmaningar. En barnpsykolog arbetar vanligtvis med barn i olika åldrar, från spädbarn till ungdomar, och anpassar sina metoder och tillvägagångssätt utifrån barnets ålder och personliga behov. Barnpsykologen har i uppgift att utvärdera och diagnostisera barns psykologiska tillstånd och problem, såsom ångest, depression, ADHD eller inlärningssvårigheter.

Var jobbar barnpsykologer?

Barnpsykologer kan arbeta på olika platser, såsom sjukhus, barnkliniker, skolor, privata mottagningar. Idag erbjuder många barnpsykologer även behandling online via videomöten eller chattfunktioner. Det finns också vårdappar som erbjuder digitala besök med barnpsykolog.

När bör du söka en barnpsykolog?

Om ditt barn mår dåligt kan det vara bra att söka hjälp hos en barnpsykolog. Du som förälder kan prata med vårdcentralen eller skolan för att få en remiss till en barnpsykolog. Ibland kan du även gå till en privat barnpsykolog utan remiss. Barnpsykologen kommer att prata med dig och ditt barn för att förstå situationen bättre och ge råd och stöd. Tillsammans kan ni hitta rätt hjälp för att göra livet bättre för ditt barn.