Bromölla
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
13
0
Specialistområden

Barnmorska

På vården.se kan du jämföra 1 Barnmorskor i Bromölla. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
18 mottagningar i närheten av Bromölla

Vad har barnmorskor i Bromölla för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på barnmorska i Bromölla. Lämna gärna ett omdöme om just din barnmorska i Bromölla så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken barnmorskor är bäst i Bromölla?

Eftersom det inte finns några omdömen på barnmorskor i Bromölla idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken barnmorskor som passar bäst för just dig.

Vilka barnmorskor i Bromölla har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga barnmorskor i Bromölla som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en barnmorska på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad gör en barnmorska?

En barnmorska är i grunden en sjuksköterska som har vidareutbildat sig, och är specialiserad på allt som har med graviditet och förlossningsvård att göra. Barnmorskor kan jobba på ett sjukhus, en barnmorskemottagning (BMM) eller en ungdomsmottagning, ocj kan hjälpa till med bland annat

  • graviditetskontroller
  • ultraljud
  • förlossning
  • mödravård
  • abort
  • preventivmedelsrådgivning.

När ska man kontakta en barnmorska?

Du kan kontakta en barnmorskemottagning så snart du fått veta att du är gravid. Vid det första besöket hos barnmorskan skrivs du in, och det brukar ske någon gång mellan vecka 5 och vecka 12. Därefter får du träffa barnmorskan regelbundet under hela graviditeten. När det är dags att föda får du hjälp av en barnmorska på BB, och upp till 4 månader efter förlossningen erbjuds du efterkontroller hos barnmorskemottagningen. Det är till din barnmorska du ska vända dig om du behöver stöd eller råd kring ditt föräldraskap.