Akademiska Sjukhuset
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
1
Specialistområden

Barnläkare i Akademiska Sjukhuset

På vården.se kan du jämföra 4 Barnläkare i Akademiska Sjukhuset. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
5 mottagningar i närheten av Akademiska Sjukhuset

Inga tillgängliga tjänster att boka online
Knodd
Digital vårdgivare
5.0 (1)
specialist care

Inga tillgängliga tjänster att boka online
specialist care

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Vad har barnläkare i Akademiska Sjukhuset för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på barnläkare i Akademiska Sjukhuset. Lämna gärna ett omdöme om just din barnläkare i Akademiska Sjukhuset så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken barnläkare är bäst i Akademiska Sjukhuset?

Eftersom det inte finns några omdömen på barnläkare i Akademiska Sjukhuset idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken barnläkare som passar bäst för just dig.

Vilka barnläkare i Akademiska Sjukhuset har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa barnläkare:

  • Knodd
    Lördag - Söndag kl 07:00 - 21:00

Vad gör en barnläkare?

En barnläkare, också kallad pediatriker, är en läkare som är specialist inom pediatrik, det vill säga barnhälsovård. En barnläkares jobb går ut på att behandla och förebygga sjukdomar hos spädbarn, barn och ungdomar. En pediatriker kan ta hand om allt från vanliga infektioner som förkylningar och öroninflammationer till mer allvarliga och komplexa tillstånd som astma, diabetes, hjärtproblem och neurologiska sjukdomar. Barnläkare genomför också regelbundna hälsokontroller för att övervaka barnets tillväxt och utveckling.

Var jobbar barnläkare?

En barnläkare kan jobba på en pediatrisk avdelning på ett sjukhus, en barnavårdscentral (BVC) eller en privat barnläkarmottagning. 

Kan man träffa en barnläkare utan remiss?

För att träffa en barnläkare är det oftast nödvändigt med en remiss från en allmänläkare eller en annan vårdgivare. Remissen hjälper barnläkaren att få mer information om barnets hälsotillstånd och medicinska historia. Men det finns vissa privata barnläkarmottagningar där du och ditt barn kan träffa en pediatriker utan remiss. Vid särskilt akuta situationer kan det också bli aktuellt att träffa en barnläkare utan remiss. Det bästa är att kontakta barnläkarmottagningen och fråga om deras specifika regler och riktlinjer för att boka en tid utan remiss.