karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0

Ätstörningsvård barn och ungdom i Akademiska Sjukhuset

På vården.se kan du jämföra 2 Ätstörningsvårdmottagningar, barn och ungdom i Akademiska Sjukhuset. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
2 mottagningar i närheten av Akademiska Sjukhuset
mental health

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Vad har ätstörningsvårdmottagningar, barn och ungdom i Akademiska Sjukhuset för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på ätstörningsvård barn och ungdom i Akademiska Sjukhuset. Lämna gärna ett omdöme om just din ätstörningsvård barn och ungdom i Akademiska Sjukhuset så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken ätstörningsvårdmottagningar, barn och ungdom är bäst i Akademiska Sjukhuset?

Eftersom det inte finns några omdömen på ätstörningsvårdmottagningar, barn och ungdom i Akademiska Sjukhuset idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken ätstörningsvårdmottagningar, barn och ungdom som passar bäst för just dig.

Vilka ätstörningsvårdmottagningar, barn och ungdom i Akademiska Sjukhuset har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga ätstörningsvårdmottagningar, barn och ungdom i Akademiska Sjukhuset som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en ätstörningsvård barn och ungdom på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är ätstörningsvård för barn och ungdomar?

Ätstörningsvård för barn och ungdomar arbetar med att behandla unga personer som lider av ätstörningar. Det finns både specialiserade centrum för ätstörningar och privata ätstörningskliniker. På dessa platser arbetar psykiatriker, psykologer, sjuksköterskor, nutritionister, dietister, beteendevetare och terapeuter. Personalen sätter diagnoser och ger olika behandlingar – det kan vara både terapi och behandling med mediciner. 

Vad kan ätstörningsvård för barn och unga hjälpa till med? 

Ätstörningsvård för barn och unga erbjuder omfattande hjälp för att hantera och behandla ätstörningar. De diagnostiserar ätstörningar, skapar individuella behandlingsplaner, erbjuder psykoterapi och stödjer återhämtning hos unga som lider av ätstörningar. Som förälder bör man söka vård om man misstänker att ens barn har problematiska beteenden kring mat, vikt eller kroppsuppfattning, eller om man märker förändringar i ätbeteendet eller vikten.