karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0

Astma KOL-mottagning i Kramfors

På vården.se kan du jämföra 3 Astma KOL-mottagningar i Kramfors. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
10 mottagningar i närheten av Kramfors

Vad har astma kol-mottagningar i Kramfors för snittbetyg?

I Kramfors ligger snittbetyget för astma kol-mottagningar på 4.04, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din astma kol-mottagning? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och astma kol-mottagningar i Kramfors.

Vilken astma kol-mottagning är bäst i Kramfors?

Att välja vilken astma kol-mottagning i Kramfors du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra astma kol-mottagningar baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De astma kol-mottagningar med bästa snittbetyg i Kramfors på Vården.se är:

Så tycker patienter om astma kol-mottagningar i Kramfors

 • Allt bra utom hon som är så sur i receptionen

  – Anders N. Hälsocentralen Kramfors

 • Fantastiskt bemötande

  – Inga A. Hälsocentralen Höga Kusten, Ullånger

 • Bara haft anledning att vara missnöjd en gång och det var när dom inte tog en knäskada på allvar och remitterade vidare i tid. Annars har jag varit nöjd. Aldrig haft anledning att vara missnöjd med bemötandet dock det är alltid bra

  – Marie H. Hälsocentralen Höga Kusten, Ullånger

 • Bra o alltid lyssnande o trevlig personal. Jag är mycket nöjd.

  – Åsa Oscarsson O. Hälsocentralen Nyland

 • Vi fick världens bästa bemötande när vi kontaktade denna hälsocentral med anledning av att vaccinet var slut på den hälsocentral som vi är listade på. Supertrevlig personal både på telefonrådgivning och vid vaccination av familjen 👍 Tack!

  – Therese Hälsocentralen Höga Kusten, Ullånger

Vilka astma kol-mottagningar i Kramfors har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga astma kol-mottagningar i Kramfors som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en astma kol-mottagning på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en astma & KOL-mottagning?

En astma- och KOL-mottagning är en specialiserad medicinsk enhet som fokuserar på diagnos, behandling och vård för personer med astma och KOL (kroniskt obstruktiv lungsjukdom). Astma- och KOL-mottagningar finns på sjukhus, vårdcentraler och lungkliniker. På mottagningarna arbetar erfarna och kunniga lungspecialister och sjuksköterskor. 

Vad är skillnaden mellan astma och KOL?

Astma är en luftvägssjukdom som orsakas av en kronisk inflammation i luftrörens slemhinna, vilket leder till periodiska attacker av andningssvårigheter. KOL är en kronisk inflammatorisk sjukdom i lungor och luftvägar, som kännetecknas av en gradvis försämring av lungfunktionen över tid. Den vanligaste orsaken till KOL är rökning, medan astma oftare har allergiska och ärftliga komponenter. Astma kan debutera i barndomen, medan KOL utvecklas vanligtvis efter många års exponering för rök eller andra skadliga ämnen.

Vad gör en astma & KOL-mottagning?

En astma- och KOL-mottagning erbjuder specialiserad vård och behandling för personer med astma och KOL. De genomför diagnoser, utför lungfunktionstester, ger individuella behandlingsplaner, justerar medicinering och läkemedel, ger rådgivning om hantering av symtom, och ger stöd för att förbättra lungfunktionen.