karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
20
3
Specialistområden

Astma KOL-mottagning i Gårdstensberget

På vården.se kan du jämföra 1 Astma KOL-mottagningar i Gårdstensberget. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
20 mottagningar i närheten av Gårdstensberget
primary care
(9)
Öppet idag till 17:00
primary care
(14)
Öppet idag till 20:15

Vad har astma kol-mottagningar i Gårdstensberget för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på astma kol-mottagning i Gårdstensberget. Lämna gärna ett omdöme om just din astma kol-mottagning i Gårdstensberget så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken astma kol-mottagningar är bäst i Gårdstensberget?

Eftersom det inte finns några omdömen på astma kol-mottagningar i Gårdstensberget idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken astma kol-mottagningar som passar bäst för just dig.

Vilka astma kol-mottagningar i Gårdstensberget har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa astma kol-mottagningar:

Vad är en astma & KOL-mottagning?

En astma- och KOL-mottagning är en specialiserad medicinsk enhet som fokuserar på diagnos, behandling och vård för personer med astma och KOL (kroniskt obstruktiv lungsjukdom). Astma- och KOL-mottagningar finns på sjukhus, vårdcentraler och lungkliniker. På mottagningarna arbetar erfarna och kunniga lungspecialister och sjuksköterskor. 

Vad är skillnaden mellan astma och KOL?

Astma är en luftvägssjukdom som orsakas av en kronisk inflammation i luftrörens slemhinna, vilket leder till periodiska attacker av andningssvårigheter. KOL är en kronisk inflammatorisk sjukdom i lungor och luftvägar, som kännetecknas av en gradvis försämring av lungfunktionen över tid. Den vanligaste orsaken till KOL är rökning, medan astma oftare har allergiska och ärftliga komponenter. Astma kan debutera i barndomen, medan KOL utvecklas vanligtvis efter många års exponering för rök eller andra skadliga ämnen.

Vad gör en astma & KOL-mottagning?

En astma- och KOL-mottagning erbjuder specialiserad vård och behandling för personer med astma och KOL. De genomför diagnoser, utför lungfunktionstester, ger individuella behandlingsplaner, justerar medicinering och läkemedel, ger rådgivning om hantering av symtom, och ger stöd för att förbättra lungfunktionen.