karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0
Specialistområden

Astma KOL-mottagning i Båstad

På vården.se kan du jämföra 2 Astma KOL-mottagningar i Båstad. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
16 mottagningar i närheten av Båstad

Vad har astma kol-mottagningar i Båstad för snittbetyg?

I Båstad ligger snittbetyget för astma kol-mottagningar på 3.61, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din astma kol-mottagning? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och astma kol-mottagningar i Båstad.

Vilken astma kol-mottagning är bäst i Båstad?

Att välja vilken astma kol-mottagning i Båstad du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra astma kol-mottagningar baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De astma kol-mottagningar med bästa snittbetyg i Båstad på Vården.se är:

Så tycker patienter om astma kol-mottagningar i Båstad

 • Man kan nog inte vara mer nöjd med en vårdcentral än denna. Trevligt bemötande och kompetent personal Tack för hjälpen.

  – Maria M. Båstad-Bjäre Läkarpraktik, Grevie

 • Otroligt kompetent och trevlig personal. Både sjuksköterskor, läkare och personal på provtagningen. Har inget att klaga på!

  – Anna B. Båstad-Bjäre Läkarpraktik, Grevie

 • Helnöjd med den bästa vårdcentralen i Grevie! Alltid bra bemötande av sköterskan vid samtal och får snabbt tid när jag behöver det. Skickliga,sakliga välutbildade läkare som är så trevliga finns inget bättre för mig och frugan säger detsamma..kör gärna någon längre sträcka än byter till någon annan..har samma Läkare ,om jag behöver någon av de andra så känner jag mig trygg även med dem..proffsigt bemötande gör vad de ska ,blir grudligt undersökt,prover tas ,remiss ifall de behövs..Läkare lr Sköterskor alla är så bra. Tack ska ni ha. Kan varmt rekommendera dem

  – Alve . Båstad-Bjäre Läkarpraktik, Grevie

 • Jag är så tacksam över att denna vårdcentral finns! Bättre finns ej ,iallafall inte för mig och min man..Läkare som bryr sig välutbildade medelålders med erfarenheter som ingen yngre har..tar god tid på sig för att lyssna och undersöker om de behövs. Tas prover mm Sköterskan gör det bästa av allt i alla lägen. Tack för att ni finns..kan varmt rekommendera dem

  – Lill-Britt G. Båstad-Bjäre Läkarpraktik, Grevie

 • Alla är väldigt trevliga förutom kvinnan som sitter i receptionen. Hon är sur och ibland oförskämd, hon passar inte på det jobbet hon har! Har bara varit hos två av läkarna och de är kanon bägge två. Har haft samma husläkare i ca 13 år och han är superbra!

  – Christina F. Båstad-Bjäre Läkarpraktik, Grevie

Vilka astma kol-mottagningar i Båstad har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga astma kol-mottagningar i Båstad som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en astma kol-mottagning på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en astma & KOL-mottagning?

En astma- och KOL-mottagning är en specialiserad medicinsk enhet som fokuserar på diagnos, behandling och vård för personer med astma och KOL (kroniskt obstruktiv lungsjukdom). Astma- och KOL-mottagningar finns på sjukhus, vårdcentraler och lungkliniker. På mottagningarna arbetar erfarna och kunniga lungspecialister och sjuksköterskor. 

Vad är skillnaden mellan astma och KOL?

Astma är en luftvägssjukdom som orsakas av en kronisk inflammation i luftrörens slemhinna, vilket leder till periodiska attacker av andningssvårigheter. KOL är en kronisk inflammatorisk sjukdom i lungor och luftvägar, som kännetecknas av en gradvis försämring av lungfunktionen över tid. Den vanligaste orsaken till KOL är rökning, medan astma oftare har allergiska och ärftliga komponenter. Astma kan debutera i barndomen, medan KOL utvecklas vanligtvis efter många års exponering för rök eller andra skadliga ämnen.

Vad gör en astma & KOL-mottagning?

En astma- och KOL-mottagning erbjuder specialiserad vård och behandling för personer med astma och KOL. De genomför diagnoser, utför lungfunktionstester, ger individuella behandlingsplaner, justerar medicinering och läkemedel, ger rådgivning om hantering av symtom, och ger stöd för att förbättra lungfunktionen.