karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0
Specialistområden

Astma KOL-mottagning i Åstorp

På vården.se kan du jämföra 1 Astma KOL-mottagningar i Åstorp. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
28 mottagningar i närheten av Åstorp
primary care
(16)
Öppet idag från 08:00
primary care
(1)
Öppet idag från 08:00
primary care
(1)
Öppet idag från 08:00
primary care
(1)
Öppet idag från 08:00
primary care
(11)
Öppet idag från 08:00
primary care
(18)
Öppet idag från 07:30
primary care
(2)
Öppet idag från 08:00
primary care
(1)
Öppet idag från 08:00
primary care
(5)
Öppet idag från 08:00
primary care
(1)
Öppet idag från 08:00
primary care
(6)
Öppet idag från 08:00

Vad har astma kol-mottagningar i Åstorp för snittbetyg?

I Åstorp ligger snittbetyget för astma kol-mottagningar på 3.33, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din astma kol-mottagning? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och astma kol-mottagningar i Åstorp.

Vilken astma kol-mottagning är bäst i Åstorp?

Att välja vilken astma kol-mottagning i Åstorp du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra astma kol-mottagningar baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De astma kol-mottagningar med bästa snittbetyg i Åstorp på Vården.se är:

Så tycker patienter om astma kol-mottagningar i Åstorp

 • Trevlig personal både i telefon och på plats, fick tid dagen efter jag ringde.

  – Ellen L. Vårdcentralen Åstorp

 • Jag är jätte nöjd med besöket och behandlingen på Åstorps vårdcentral. Träffade kunnig och angagerad läkare som följde upp mitt ärende genom telefonsamtal. Stor tack till Rafal Szymanski och alla i personalen som stannade över stängningsdags för att hjälpa mig.

  – Torben J. Vårdcentralen Åstorp

 • Är väldigt nöjd, blir lyssnad på och har stort förtroende för den kompetens jag möttes av. Man tom ringde upp mig dagen efter för att fråga hur jag mådde.

  – Tony U. Vårdcentralen Åstorp

 • Kanon

  – Oscar.N N. Vårdcentralen Åstorp

 • Så nöjd med Åstorps vårdcentral. Kvalitet och noggrannhet rakt igenom. Det klagas mycket men det är i regel de som inte får som de vill. Vårdcentralen jobbar medicinskt rätt och patientsäkert, inte alla som gillar det… Man vill hellre få sin sjukskrivning eller recept, eller komma när det passar… Svensk vård är inte uppbyggd av önskningar utan av kunskap!!

  – Lennart P. Vårdcentralen Åstorp

Vilka astma kol-mottagningar i Åstorp har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga astma kol-mottagningar i Åstorp som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en astma kol-mottagning på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en astma & KOL-mottagning?

En astma- och KOL-mottagning är en specialiserad medicinsk enhet som fokuserar på diagnos, behandling och vård för personer med astma och KOL (kroniskt obstruktiv lungsjukdom). Astma- och KOL-mottagningar finns på sjukhus, vårdcentraler och lungkliniker. På mottagningarna arbetar erfarna och kunniga lungspecialister och sjuksköterskor. 

Vad är skillnaden mellan astma och KOL?

Astma är en luftvägssjukdom som orsakas av en kronisk inflammation i luftrörens slemhinna, vilket leder till periodiska attacker av andningssvårigheter. KOL är en kronisk inflammatorisk sjukdom i lungor och luftvägar, som kännetecknas av en gradvis försämring av lungfunktionen över tid. Den vanligaste orsaken till KOL är rökning, medan astma oftare har allergiska och ärftliga komponenter. Astma kan debutera i barndomen, medan KOL utvecklas vanligtvis efter många års exponering för rök eller andra skadliga ämnen.

Vad gör en astma & KOL-mottagning?

En astma- och KOL-mottagning erbjuder specialiserad vård och behandling för personer med astma och KOL. De genomför diagnoser, utför lungfunktionstester, ger individuella behandlingsplaner, justerar medicinering och läkemedel, ger rådgivning om hantering av symtom, och ger stöd för att förbättra lungfunktionen.