Sök
Sök
Hitta rätt vård
Jämför
Jämför
Boka
Boka

Sök i sökformuläret eller navigera bland våra kategorier för att hitta ett urval av vårdgivare.

Blogginlägg oktober 2018

Fertilitetsutredning hos GynStockholm

13:52 - 25 okt, 2018 0 Fertilitet

Innehåll från GynStockholm.

Att ha barnlängtan men inte bli gravid är både en sorg och kan också upplevas som väldigt stressigt. Har det gått mer än ett år och man inte har lyckats bli gravid kan man få hjälp med en fertilitetsutredning. Här berättar vi mer om vad utredningen innebär och vem som kan genomgå den.

Par som håller hand

Vilken typ av huvudvärk har du?

13:00 - 19 okt, 2018 0

Huvudvärk är ett mycket vanligt besvär som drabbar de allra flesta ibland. Men det finns olika typer av huvudvärk och det kan vara svårt att veta när man bör söka vård. Här får du en genomgång av några vanliga sorters huvudvärk och vilka symtom du bör vara extra uppmärksam på.

Man som sitter ner och tar sig för pannan

Huvudvärk kan ha en mängd olika orsaker och det kan därför vara svårt att veta hur man ska hantera den och när man bör söka vård. Ofta är värken tillfällig och har bakomliggande orsaker som till exempel stress, vätskebrist, synfel, kraftig ansträngning, alkohol eller sjukdomar som influensa. Denna typ av huvudvärk är oftast inte farlig men kan vara mycket besvärande.

MiraDry® – en effektiv svettbehandling

13:37 - 04 okt, 2018 0

Innehåll från Hudläkargruppen.

Överdriven svettning kan vara besvärande i många sammanhang, men det finns behandling att få. MiraDry® är en av de senaste teknikerna, som med hjälp av mikrovågor förstör svettkörtlarna och minskar svettningen – permanent.

Droppande vätska