• Sök

    Sök

    Hitta rätt vård
  • Jämför

    Jämför

  • Boka

    Boka

Sök i sökformuläret eller navigera bland våra kategorier för att hitta ett urval av vårdgivare.

Blogginlägg juni 2018

Vaginal tightening med laser – istället för kirurgi

14:42 - 08 jun, 2018 0

Innehåll från Sokolova Gynkliniken.

Vaginal tightening är ett av de vanligaste ingreppen inom intimkirurgi för kvinnor. Ofta görs det med ett kirurgiskt ingrepp, men det kan också göras med hjälp av laser. Behandlingsmetoden är helt smärtfri och har flera fördelar jämfört med den traditionella kirurgin.

Tjej pratar med gynekolog

av Karin Sjödahl Kommentera Läs mer

Vad är Ultra V Trådlyft?

08:51 - 01 jun, 2018 0

Ultra V Trådlyft är en snabbt växande metod för att föryngra huden, utan kirurgiska ingrepp. Den lyfter, stramar till och ökar hudens elasticitet. Den ger en långsiktigt föryngrande effekt och du börjar se resultaten direkt efter behandlingen.

Vid behandling med Ultra V trådlyft placeras nedbrytbara PDO-trådar under huden. De stimulerar bindväven och därmed hudens produktion av kollagen och elastin, vilket stramar upp och föryngrar huden.

– Ultra V Trådlyft ger omedelbar och långvarig föryngring av huden och därmed utseendet, säger Anne Birgitte Undén, hudläkare på Complete Skin. Trådarna sätter igång en reaktion i bindväven som liknar den aktivitet man hade som ung, vilket man har kunnat visa vetenskapligt vid mikroskopiska undersökningar.

av Karin Sjödahl Kommentera Läs mer