Sök
Sök
Hitta rätt vård
Jämför
Jämför
Boka
Boka

Sök i sökformuläret eller navigera bland våra kategorier för att hitta ett urval av vårdgivare.

Blogginlägg maj 2018

Behandling av åderbråck

10:38 - 25 maj, 2018 0

Innehåll från Åderbråcksklinikerna.

Åderbråck kan idag behandlas på många olika sätt och de allra flesta metoderna är både effektiva och skonsamma. Har du väldigt allvarliga besvär kan du även få behandlingen finansierad av landstinget. Här går vi igenom några vanliga behandlingsmetoder.

Personalen på Åderbråcksklinikerna

Svettbehandling hos Hudläkargruppen

09:55 - 18 maj, 2018 4

Innehåll från Hudläkargruppen.

Svettas gör de allra flesta och det är en viktig funktion i kroppen. Men man kan faktiskt svettas för mycket. Det är ett tillstånd som kallas hyperhidros och som kan behandlas. På Hudläkargruppen använder man sig av en särskild metod för svettbehandling. Det heter miraDry® och ger mer bestående resultat än många andra behandlingar.

Mottagningsrummet hos Hudläkargruppen

Brösten i fokus!

09:07 - 11 maj, 2018 0

Innehåll från Olle Löfgren Plastikkirurgi.

Bröstförstoring är en av de vanligaste skönhetsoperationerna och syftar till att skapa en bättre bröstkontur. En lyckad operation ger ofta bättre självkänsla och livskvalitet. Här får du lära dig mer om ingreppet och vad du ska tänka på när du väljer mottagning.

Plastikkirurg Olle Löfgren

Nu är det dags för Euromelanomaveckan 2018

10:05 - 04 maj, 2018 0

Euromelanoma är en europeisk satsning för att upptäcka och förebygga malignt melanom och andra former av hudcancer. 14–18 maj är det Euromelanomaveckan och då erbjuder många mottagningar extra tider för att undersöka hudförändringar, utan krav på remiss. Här får du veta mer om vad du ska vara uppmärksam på och när du bör söka vård.

Malignt melanom är den mest aggressiva formen av hudcancer och den drabbar allt fler. Den uppstår oftast av att man har bränt sig för många gånger i solen.

– Malignt melanom är en form av hudcancer som utgår från pigmentcellerna i hudens yttre lager, berättar Anne Birgitte Undén, hudläkare på Complete Skin. Varje år drabbas ca 4000 svenskar av sjukdomen, vilket är ungefär en fördubbling under det senaste decenniet.