1/7

Bäckman Barbäck Psykologitjänster

Vallentinhuset, Sabbatsbergsvägen 8, Stockholm

Bäckman Barbäck Psykologitjänster

Välkommen till Bäckman Barbäck Psykologitjänster!

I trevliga Vallentinhuset centralt i Stockholm hittar du Ann Bäckman Barbäck, som driver Bäckman Barbäck Psykologitjänster. Hos henne kan du få hjälp med allt från enskild samtalsterapi till psykologiutredningar eller föreläsningar.

Ett positivt bemötande

Ann möter ständigt nya människor i sitt arbete, och hon väljer att se på omgivningen och sig själv med empati och humor. Hon möter dig med ett positivt och hoppfullt förhållningssätt, utan att väja från det som är svårt.

Det här kan du få hjälp med

Hos Bäckman Barbäck hittar du ett heltäckande utbud av psykologitjänster, till exempel:

  • Psykologiskt stöd
  • Rådgivning
  • Samtal
  • Psykoterapi
  • Psykologutredning
  • Handledning
  • Konsultation
  • Föreläsningar

Om Ann Bäckman Barbäck

Ann Bäckman Barbäck är legitimerad psykoterapeut, personalhandledare och sexolog, med en grundutbildning som legitimerad psykolog. Ann har både lång och bred erfarenhet, och har arbetat med människor i alla tänkbara åldrar, bland annat inom barn- och ungdomspsykiatrin, mödra- och barnhälsovård, habilitering, förskola, skola och sjukhus. Hos Ann är du i trygga händer, oavsett vilka besvär du söker hjälp för.

Varmt välkommen till Bäckman Barbäck Psykologitjänster!

Informationen uppdaterades 17:35 - 13 aug, 2019

Stress hos Bäckman Barbäck Psykologitjänster i Stockholm

Stress är en del av kroppens naturliga försvarssystem och är i små doser bra för oss. Men att ständigt vara stressad under en längre tid kan få allvarliga konsekvenser, och stressen kan vara svår att hantera på egen hand. Hos Bäckman Barbäck Psykologitjänster kan du få hjälp om du har problem med stress.

Varför upplever man stress?

Stress uppstår när vi på något sätt känner oss hotade och är kroppens sätt att göra sig redo för att fly eller slåss. Känslan uppstår ofta när balansen mellan omgivningens krav och dina egna resurser är ojämn. Det finns många saker som kan påverka hur stressad du känner dig, till exempel vad du är i för sinnesstämning, vad du har för tidigare erfarenheter och hur du fungerar som person.

Hjälp mot stress

Om du har hamnat i en känsla av stress kan det ofta vara svårt att ta sig ur den på egen hand. Då kan det vara till stor hjälp att gå i terapi och få prata med någon om dina känslor. På så sätt kan du få en bättre förståelse för dina egna reaktioner och hitta sätt att göra förändringar i din livssituation.

Välkommen att boka en tid hos Bäckman Barbäck Psykologitjänster!

Psykoterapi
hos Bäckman Barbäck Psykologitjänster i Stockholm

Hos Bäckman Barbäck Psykologitjänster har du möjlighet att gå i psykoterapi. I terapin får du vara precis som du är och tillsammans med tera...

Läs mer

Depression
hos Bäckman Barbäck Psykologitjänster i Stockholm

Alla går under livet igenom perioder där vi känner oss nedstämda eller ledsna, och det är en naturlig del av livet. Men en djup nedstämdhet ...

Läs mer

Ångest
hos Bäckman Barbäck Psykologitjänster i Stockholm

Hos Bäckman Barbäck kan du som lider av ångest få hjälp. Ångest är i sig ofarligt men kan upplevas som mycket obehagligt och kan vara svårt ...

Läs mer

Utmattning
hos Bäckman Barbäck Psykologitjänster i Stockholm

Hos Ann Bäckman Barbäck kan du som har drabbats av utmattning eller utbrändhet få hjälp. Utmattning uppstår när du efter långvarig stress, u...

Läs mer

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt

Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.