1/7

Bäckman Barbäck Psykologitjänster

Vallentinhuset, Sabbatsbergsvägen 8, Stockholm

Bäckman Barbäck Psykologitjänster

Välkommen till Bäckman Barbäck Psykologitjänster!

I trevliga Vallentinhuset centralt i Stockholm hittar du Ann Bäckman Barbäck, som driver Bäckman Barbäck Psykologitjänster. Hos henne kan du få hjälp med allt från enskild samtalsterapi till psykologiutredningar eller föreläsningar.

Ett positivt bemötande

Ann möter ständigt nya människor i sitt arbete, och hon väljer att se på omgivningen och sig själv med empati och humor. Hon möter dig med ett positivt och hoppfullt förhållningssätt, utan att väja från det som är svårt.

Det här kan du få hjälp med

Hos Bäckman Barbäck hittar du ett heltäckande utbud av psykologitjänster, till exempel:

  • Psykologiskt stöd
  • Rådgivning
  • Samtal
  • Psykoterapi
  • Psykologutredning
  • Handledning
  • Konsultation
  • Föreläsningar

Om Ann Bäckman Barbäck

Ann Bäckman Barbäck är legitimerad psykoterapeut, personalhandledare och sexolog, med en grundutbildning som legitimerad psykolog. Ann har både lång och bred erfarenhet, och har arbetat med människor i alla tänkbara åldrar, bland annat inom barn- och ungdomspsykiatrin, mödra- och barnhälsovård, habilitering, förskola, skola och sjukhus. Hos Ann är du i trygga händer, oavsett vilka besvär du söker hjälp för.

Varmt välkommen till Bäckman Barbäck Psykologitjänster!

Informationen uppdaterades 17:35 - 13 aug, 2019

Ångest hos Bäckman Barbäck Psykologitjänster i Stockholm

Hos Bäckman Barbäck kan du som lider av ångest få hjälp. Ångest är i sig ofarligt men kan upplevas som mycket obehagligt och kan vara svårt att hantera.

Vad är ångest?

Ångest är en stark känsla som kan uppstå när man upplever något som otäckt eller jobbigt, och skapar oftast en fysisk reaktion. Hjärtat börjar slå snabbare och musklerna drar ihop sig. Du kan bli torr i munnen, få svårt att andas, må illa och känna dig ängslig. Dessa är naturliga reaktioner från kroppen, och de är inte farliga, men kan upplevas som väldigt obehagliga.

Olika typer av ångest

Det finns ett antal olika ångestsyndrom, till exempel panikattacker. Det är en form av ångest som kommer väldigt plötsligt, oftast utan någon större förvarning. En panikattack kan pågå i allt från några minuter till flera timmar. Andra typer av ångestsyndrom är bland annat tvångssyndrom, posttraumatiskt stressyndrom och olika typer av fobier.

Varför får man ångest?

Ångest kan ha väldigt tydliga orsaker, som till exempel att du går igenom en skilsmässa eller en livshotande sjukdom. Men lika ofta kan ångesten uppstå utan någon uppenbar anledning. Då är det ofta en bra idé att gå i terapi, för att kunna reda ut orsakerna till ångesten och hitta sätt att hantera den.

Välkommen till Bäckman Barbäck Psykologitjänster för att få hjälp med din ångest!

Psykoterapi
hos Bäckman Barbäck Psykologitjänster i Stockholm

Hos Bäckman Barbäck Psykologitjänster har du möjlighet att gå i psykoterapi. I terapin får du vara precis som du är och tillsammans med tera...

Läs mer

Depression
hos Bäckman Barbäck Psykologitjänster i Stockholm

Alla går under livet igenom perioder där vi känner oss nedstämda eller ledsna, och det är en naturlig del av livet. Men en djup nedstämdhet ...

Läs mer

Stress
hos Bäckman Barbäck Psykologitjänster i Stockholm

Stress är en del av kroppens naturliga försvarssystem och är i små doser bra för oss. Men att ständigt vara stressad under en längre tid kan...

Läs mer

Utmattning
hos Bäckman Barbäck Psykologitjänster i Stockholm

Hos Ann Bäckman Barbäck kan du som har drabbats av utmattning eller utbrändhet få hjälp. Utmattning uppstår när du efter långvarig stress, u...

Läs mer

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt

Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.