1/7

Bäckman Barbäck Psykologitjänster

Vallentinhuset, Sabbatsbergsvägen 8, Stockholm

Bäckman Barbäck Psykologitjänster

Välkommen till Bäckman Barbäck Psykologitjänster!

I trevliga Vallentinhuset centralt i Stockholm hittar du Ann Bäckman Barbäck, som driver Bäckman Barbäck Psykologitjänster. Hos henne kan du få hjälp med allt från enskild samtalsterapi till psykologiutredningar eller föreläsningar.

Ett positivt bemötande

Ann möter ständigt nya människor i sitt arbete, och hon väljer att se på omgivningen och sig själv med empati och humor. Hon möter dig med ett positivt och hoppfullt förhållningssätt, utan att väja från det som är svårt.

Det här kan du få hjälp med

Hos Bäckman Barbäck hittar du ett heltäckande utbud av psykologitjänster, till exempel:

  • Psykologiskt stöd
  • Rådgivning
  • Samtal
  • Psykoterapi
  • Psykologutredning
  • Handledning
  • Konsultation
  • Föreläsningar

Om Ann Bäckman Barbäck

Ann Bäckman Barbäck är legitimerad psykoterapeut, personalhandledare och sexolog, med en grundutbildning som legitimerad psykolog. Ann har både lång och bred erfarenhet, och har arbetat med människor i alla tänkbara åldrar, bland annat inom barn- och ungdomspsykiatrin, mödra- och barnhälsovård, habilitering, förskola, skola och sjukhus. Hos Ann är du i trygga händer, oavsett vilka besvär du söker hjälp för.

Varmt välkommen till Bäckman Barbäck Psykologitjänster!

Informationen uppdaterades 17:35 - 13 aug, 2019

Psykoterapi hos Bäckman Barbäck Psykologitjänster i Stockholm

Hos Bäckman Barbäck Psykologitjänster har du möjlighet att gå i psykoterapi. I terapin får du vara precis som du är och tillsammans med terapeuten utforskar du känslor och relationer genom samtal.

Psykodynamisk psykoterapi

Det finns olika inriktningar inom psykoterapi och Ann Bäckman Barbäck arbetar utifrån ett psykodynamiskt synsätt. Fokus ligger på att utforska känslor och relationer, för att ge dig en bättre förståelse för dig själv och dina känslor. Målet är att du på så sätt ska lära dig att bättre hantera olika problem och situationer.

Hur går psykoterapi till?

Terapin inleds ofta med ett eller ett par samtal där du får beskriva dina problem och berätta om varför du söker hjälp. Utifrån det sätter du tillsammans med din terapeut upp ett mål för terapin och ni arbetar sedan gemensamt mot det. I terapin får du prata helt öppet om dina känslor, problem och tankar, och terapin kan sträcka sig över några få samtal eller en längre period.

Välkommen att kontakta Bäckman Barbäck Psykologitjänster för att boka tid för psykoterapi!

Depression
hos Bäckman Barbäck Psykologitjänster i Stockholm

Alla går under livet igenom perioder där vi känner oss nedstämda eller ledsna, och det är en naturlig del av livet. Men en djup nedstämdhet ...

Läs mer

Ångest
hos Bäckman Barbäck Psykologitjänster i Stockholm

Hos Bäckman Barbäck kan du som lider av ångest få hjälp. Ångest är i sig ofarligt men kan upplevas som mycket obehagligt och kan vara svårt ...

Läs mer

Stress
hos Bäckman Barbäck Psykologitjänster i Stockholm

Stress är en del av kroppens naturliga försvarssystem och är i små doser bra för oss. Men att ständigt vara stressad under en längre tid kan...

Läs mer

Utmattning
hos Bäckman Barbäck Psykologitjänster i Stockholm

Hos Ann Bäckman Barbäck kan du som har drabbats av utmattning eller utbrändhet få hjälp. Utmattning uppstår när du efter långvarig stress, u...

Läs mer

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt

Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.