Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • Olle Beckérus +
    46723009380

KBT hos Mind & Emotion i Stockholm

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Surbrunnsgatan 12, Stockholm - Visa på karta

Webbplats


KBT

Alla stöter ibland på situationer som är svåra att hantera, både i arbetet och privat, och då kan man behöva prata med någon. Hos Mind & Emotion erbjuder vi hjälp för företag genom KBT.

Vad innebär KBT?

KBT står för kognitiv beteendeterapi och är en metod för att hantera många olika problem, som till exempel stress, ångest eller depression. Behandlingen sker genom enskilda samtal och kompletteras ofta med hemuppgifter som du får göra mellan samtalen. Syftet är att du ska få hjälp att hantera dina utmaningar och ta dig ur negativa mönster.

Välkommen att kontakta Mind & Emotion för mer information!

Informationen uppdaterades 08 mars 2019 av Vården.se

Om Mind & Emotion

Förena mänskliga behov och affärsnytta

Att förebygga ohälsa bland medarbetare och chefer, eller att hjälpa sjukskrivna kollegor att komma tillbaka till arbetet, ger positiva effekter för både individen och företaget. Mind & Emotion hjälper ditt företag att skapa friska medarbetare och har tillgång till allt från läkare och fysioterapeuter till chefscoacher. Vi är din helhetsleverantör för att skapa välmående medarbetare och företag.

Försäkringskassan bidrar med upp till 50 % av kostnaden

Senan 1 juli 2018 har du möjlighet att få bidrag från Försäkringskassan för det arbete som är förebyggande eller åtgärdande, från leverantörer som Försäkringskassan har godkänt. Mind & Emotion är godkänd utövare och merparten av våra tjänster berättigar till bidraget som max kan uppgå till 10 000 kronor per medarbetare och 200 000 per företag och kalenderår.

Så här fungerar det

När du kontaktar oss på Mind & Emotion gör vi först en övergripande analys för att få förståelse för hur företaget ser ut och vad ni har för problem och önskningar. Utifrån analysen kan vi sedan hjälpa er att hitta rätt lösning.

Vi erbjuder olika paketlösningar för företag inom områdena förebygg/hantera, utveckla/förädla och konkurrera med hälsa. I vårt grundpaket får du en kundansvarig coach, som är din rådgivare och support i att hantera frågor kring medarbetare och hälsa. Du får också tillgång till events där vi delar med oss av kunskap från ledande företrädare. Du har sedan möjlighet att köpa till ytterligare tjänster och paket.

Om du är osäker på vad ni har behov av kan vi hjälpa till att guida er rätt!

Det här kan vi hjälpa er med

Vi vill se till att dina medarbetare mår så bra som möjligt och minimera sjukskrivningar. Vi kan till exempel hjälpa er med problem kring:

  • Stress
  • Utbrändhet
  • Ledarskap
  • Sjukskrivningar

Vi verkar även för ungas psykiska hälsa

Vi på Mind & Emotion värnar om ungas psykiska hälsa och vi avsätter delar av våra intäkter för att stötta det arbetet. Om ditt företag vill vara med och hjälpa till kan ni välja att bli sponsorer. Ta chansen att inte bara hjälpa ert företag utan också andra som behöver det!

Välkommen till oss på Mind & Emotion!

Informationen uppdaterades 08 mars 2019 av Vården.se

Behandlingar hos Mind & Emotion

Coaching hos Mind & Emotion i Stockholm

Vi på Mind & Emotion kan hjälpa ditt företag med olika typer av coaching. Det kan röra sig om samtal för medarbetare eller chefscoaching...


Stress hos Mind & Emotion i Stockholm

Stress är ett av de allra vanligaste problemen på arbetsplatser idag, och kan ge stora följder både för medarbetarna och företaget. Vi på Mi...


KBT hos Mind & Emotion i Stockholm

Alla stöter ibland på situationer som är svåra att hantera, både i arbetet och privat, och då kan man behöva prata med någon. Hos Mind &...


Fysioterapeut hos Mind & Emotion i Stockholm

Den fysiska arbetsmiljön är något som påverkar medarbetarna mycket påtagligt, och det är inte ovanligt att få problem som musarm, tennisarmb...


Utmattning hos Mind & Emotion i Stockholm

Om du under en längre tid lider av stress kan du drabbas av utmattning, vilket kan ge både fysiska och mentala symtom. Då kan vi på Mind &am...


Karta - Surbrunnsgatan 12, Stockholm

Omdömen


Frågor