Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 0737-27 47 94

Handledning hos ES Psykoterapi i Stockholm

Pris

Pris efter konsultation

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Sabbatsbergsvägen 8, Stockholm - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Handledning

Stöd i yrkesarbete

Jag ger stöd till yrkespersoner som vill utvecklas i sitt arbete och i sitt sätt att möta klienter, samarbetspartners eller anställda. Grupper jag främst arbetar med är psykoterapeuter, kuratorer, psykologer, företagschefer och lärare.

Handledningen kan även kompletteras med inslag av kompetensutveckling i form av föreläsningar (se under utbildning) eller temadagar med filosofiska perspektiv.

Uppdrag kan läggas upp på olika sätt och skifta fokus under arbetets gång utifrån föreliggande behov. Det kan handla om flera tillfällen eller enstaka konsultationer, individuellt eller i grupp.

Informationen uppdaterades 01 december 2014 av Vården.se

Om ES Psykoterapi

Välkommen till min mottagning i Vallentinhuset vid Vasaparken i Stockholm.

Jag erbjuder ett utrymme för reflektion där målet är större kunskap och djupare insikt om dig själv, hur du lever eller vill leva ditt liv. I samtalen arbetar jag utifrån ett existentiellt synsätt vilket är särskilt lämpligt vid livskriser, utbrändhet, sorg, trauman och när livet är svårt eller inte känns meningsfullt.

Tillsammans ser vi över din situation och vad det är du behöver hjälp med. Ibland räcker några få samtal, i andra fall kan en längre kontakt vara mer gynnsam.

Om Elisabeth Serrander

Jag är legitimerad psykoterapeut, auktoriserad existentiell terapeut samt handledare och lärare i psykoterapi. Jag har en psykodynamisk och relationell bakgrund med påbyggnadsutbildningar i existentiell filosofi, psykologi och psykoterapi.

Intresset för de existensfilosofiska tankegångarna har varit en röd tråd och jag har skrivit ett flertal böcker inom detta område. Under hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat i eget företag med fokus på människors hälsa, utveckling och välbefinnande.

De senaste 15 åren som psykoterapeut och dessförinnan som friskvårdskonsult, dansterapeut, yoga- och meditationslärare.

Jag arbetar med samtal för enskilda, grupper och par samt handleder på ungdomsmottagningar, psykolog- och psykoterapeututbildningar, på universitet och högskola samt inom näringslivet.

Förtroendeuppdrag

  • SEPT, tidigare ordförande numer hedersmedlem

Medlemskap i

  • RPC, Riksföreningen Psykoterapicentrum.
  • EXIS, Existentiella terapeuter i Samverkan
  • SFRP, Svenska föreningen för Relationell Psykoterapi.
Informationen uppdaterades 01 december 2014 av Vården.se

Behandlingar hos ES Psykoterapi

Existentiell psykoterapi hos ES Psykoterapi i Stockholm

Pris efter konsultation

Existentiell psykoterapi innebär att vi fokuserar på de grundläggande livsfrågorna, som exempelvis vad det innebär att leva i världen, i tid...


Handledning hos ES Psykoterapi i Stockholm

Pris efter konsultation

Stöd i yrkesarbete Jag ger stöd till yrkespersoner som vill utvecklas i sitt arbete och i sitt sätt att möta klienter, samarbetspartners ...


Konsultation och samtal inför IVF/fertilitetsbehandling hos ES Psykoterapi i Stockholm

Pris efter konsultation

Jag samarbetar med Mama Mia Mödravårdscentral samt AVA-klinikerna och erbjuder konsultation samt utlåtande inför behandling med hjälp av tre...


Känslofokuserad psykoterapi hos ES Psykoterapi i Stockholm

Pris efter konsultation

Känslofokuserad terapi syftar till att öka kontakten med dina egna grundläggande känslor. Har du svårt att uppleva känslor, uttrycka dem...


Parsamtal hos ES Psykoterapi i Stockholm

Pris efter konsultation

Jag tar emot er som par när ni fastnat i negativa mönster i ert förhållande eller befinner er i en livskris. Krisen kan betraktas som en grä...


Karta - Sabbatsbergsvägen 8, Stockholm

Omdömen


Frågor