Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 0470-32 59 44

Hörseltest hos Audionova Växjö

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Södra Doktorsgatan 3, Växjö - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Du hittar aktuella öppettider på vår webbplats: www.audionova.se

Hörseltest

Har du problem med hörseln?

Nedsatt hörsel kan ge försämrad livskvalité och skapa social isolering. Många situationer i vardagen kan upplevas som besvärliga, till exempel samtal med familj och vänner, möten, telefonsamtal, att lyssna på musik och att titta på TV.

Om du upplever att du har problem med din hörsel kan du kontakta oss på AudioNova Växjö för att boka ett hörseltest. Ett hörseltest är enkelt och helt smärtfritt att genomföra. Du kan också göra ett enklare hörseltest online på vår hemsida.

Vi på AudioNova Växjö rekommenderar att testa hörseln en gång om året eftersom regelbundna hörseltest gör det lättare att upptäcka förändringar.

AudioNova Växjö hjälper dig att höra igen!

Hos AudioNova Växjö erbjuder vi hörseltest utförda av legitimerade audionomer. Genom ett hörseltest mäter audionomen vilka toner du kan uppfatta. När testet är klart sammanställer audionomen en hörselkurva utifrån dina svar. Bilden av din hörsel kallas för ett audiogram och visar vilken/vilka typer av hörselnedsättningar du har. Utifrån det kan audionomen rekommendera lämpliga åtgärder för att hjälpa dig med din hörsel.

AudioNova Växjö erbjuder ett brett sortiment av hörapparater och hörseltekniska produkter som vi anpassar efter dina behov. Målet är att hitta den bästa lösningen på dina hörselproblem så att din livskvalité förbättras.

Kontakta oss på AudioNova Växjö för att boka ett hörseltest!

Informationen uppdaterades 06 maj 2020 av Vården.se

Om Audionova Växjö

Välkommen till AudioNova Växjö – Din Hörselspecialist!

På Södra Doktorsgatan 3 i Växjö hittar du AudioNova Växjö. Vår hörselmottagning ligger på bekvämt promenadavstånd från Växjö station.

AudioNova är en av Sveriges största hörselkedjor och finns på flera platser i landet. Audionommottagningen i Växjö är en av många hörselkliniker som tillhör AudioNova.

Vad vi på AudioNova Växjö kan hjälpa dig med

På AudioNova Växjö hjälper våra erfarna audionomer dig med hörseltest och utprovning av hörapparater och hörselskydd. Du kan också få hjälp med service och justering av hörapparater, samt arbetsplatsanpassningar. Vi på AudioNova Växjö vet att alla individer har unika förutsättningar, behov och önskemål, och därför gör vi alltid vårt yttersta för att hitta den bästa lösningen för just dig.

Du behöver ingen remiss för att komma till oss på AudioNova Växjö!

Hörseltest online på audionova.se

Hur står det till med din hörsel? På AudioNovas hemsida kan du göra ett hörseltest online. Under testet får du lyssna på några ljud och sedan besvara ett antal frågor. Testet tar bara några minuter och du får ditt resultat med en gång.

Få hjälp med din hörsel hos AudioNova Växjö!

Informationen uppdaterades 06 maj 2020 av Vården.se

Behandlingar hos Audionova Växjö

Hörseltest hos Audionova Växjö

Har du problem med hörseln? Nedsatt hörsel kan ge försämrad livskvalité och skapa social isolering. Många situationer i vardagen kan uppl...


Hörapparater hos Audionova Växjö

Hör du dåligt? På AudioNova Växjö erbjuder vi ett brett sortiment av hörhjälpmedel med den senaste tekniken. Första steget till utprovnin...


Batterier till hörapparater hos Audionova Växjö

Behöver du batterier till dina hörapparater? Vanliga batterier i dina hörapparater måste bytas ca en gång i veckan och uppladdningsbara h...


Arbetshjälpmedel hos Audionova Växjö

Behöver du komplettera din hörapparat med hjälpmedel? Att inte kunna höra bra på jobbet skapar ofta känslan av utanförskap och kan hindra...


Hörselskydd hos Audionova Växjö

Skydda din hörsel! Örat är ett känsligt organ och vi kan inte medvetet stänga av hörseln utan uppfattar alltid toner, ljud och buller. Fö...


Hörseltest online hos Audionova Växjö

På vår hemsida www.audionova.se kan du göra ett hörseltest online. Hörseltestet kan hjälpa dig att få en första uppfattning om din hörförmåg...


Karta - Södra Doktorsgatan 3, Växjö

Omdömen


Frågor